TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Kreatívjáték.hu

A csillogos Slime lehetővé teszi, hogy a vizet szaftos, zajos, csillogó nyálkává változtassa, ami lehetővé teszi gyermekeinek, hogy órányi szórakozást élvezzenek anélkül, hogy rendetlenséget okoznának. Csak egy tál vízre van szükség, szórja meg a tasaknyi iszapport és ennyi! És ha befejezte a játékot, annyit kell tennie, hogy adjon hozzá több vizet, és ez könnyen lefolyik. Jó játékot !
Tovább
1 090 Ft
A Bullyland világhírű figurái kiváló minőségű gumiból készültek, kézzel festettek, és a legkülönbözőbb állatoktól, a Disney összes mesehőséig mindent megformáztak már. 
Tovább
2 271 Ft
A  Csillogó kiegészítők készlettel a gyerekek különleges ékszereket készíthetnek maguknak. Gyűrűk, medálok és amit csak eltudnak képzelni, minden megalkotható. A sablonok és a tálca segítségével mesébe illő kiegészítőket készíthetnek, le kell fújni egy kis vízzel és a színes kis gyöngyöcskék össze is tapadnak. A szett több mint 300 gyöngyöt tartalmaz, valamint sablont, vízpermetezőt és tálcát. Csodálatos élmény lesz a játék ezzel a szettel. 
Tovább
4 730 Ft
Csodálatosan szép tündérmesébe illő csillogó hintót készíthetsz most magadnak  a varázslatos Aquabeads gyöngyök segítségével! A hintó valódi forgó kerekekkel felszerelt, rögzítsd a lovacskához, és máris gördülhet előre!A szett tartalma:- több mint 1700 gyöngy, 7 különböző színben- elrendező tálca- vízpermetező- hintó és ló A csillogó hintóval élmény lesz a játék !
Tovább
7 470 Ft
A Disney mesefilmben Ariel a tengermélyén élő, csupa-szív kis hableány, aki izgalmas kalandokon ment keresztül, kíváncsiságának köszönhetően. Ariel figuráját szerezheted be gyermeked számára, aki biztosan örülni fog majd neki. A figura kiváló minőségű anyagokból készült, így sokáig lehet majd használatban. Ariel kezei és feje is mozgatható, ami még jobb játékélményt nyújt a gyermekek részére. Ariel uszonya átlátszó műanyagból készült, belül pedig csillámok úszkálnak, ráadásul még világítani i...
Tovább
9 490 Ft