TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

3 fesztivál, ahova el kell menned idén nyáron

2018.06.11 09:05

A nyár egyúttal fesztiválidőszak is, amikor megpróbálunk egész évre feltöltődni energiával és élményekkel. A bulizás azonban nem csak az egyetemisták kiváltsága, számtalan olyan fesztivál van, ami nem csak az ivásról és a partikról szól, hanem a kulturált szórakozás van a középpontban. A mai cikkben összegyűjtöttük neked azokat a fesztiválokat, amelyekre valóban megéri elmenned, mert értékeket és élményeket gyűjthetsz.

A fesztiválozás régen arról szólt, hogy egy kicsit elmehettél kiszakadni a világból, csak magaddal és a barátaiddal foglalkoztál, kiereszthetted a gőzt a hosszú munkával/sulival töltött, stresszes hónapok után, és élményekkel telve térhettél haza. Ma már a legnagyobb fesztiválok sajnos másról szólnak, ritkán képviselnek igazi értéket. De szerencsére maradt még néhány igazán jó fesztivál: ezekből szemezgetünk most neked.

 

1. Fishing on Orfű

A zenészek kedvenc fesztiválja idén is szeretettel vár Orfűn, június 20-23-ig a Panorama Campingben. Több mint 50 előadó, zenész, énekes és zenekar lép majd fel a Fishing on Orfű két nagyszínpadán, köztük lesz az Apey & the Pea, Supernem, Vad Fruttik, Kiscsillag, Quimby valamint Akkezdet Phiai is. A zenén és a sörön kívül azonban számos program színesíti még ezt a 3 napot: lesz Hosszúlépés ’tókerülő’ fröccstúra, ahol a zene mellett finom borokat is kóstolhatsz; Konyhakör, ahol egy csapat lelkes és ügyes fiatal főz pop-up vacsorákat, valamint Orfűi Mesetúra – mert nem csak a felnőtteké ez a fesztivál. Mindezek mellett sportprogramokkal, gyalog-, bringa- és sárkánytúrákkal készültek a szervezők, és még sok más izgalmas dologgal, amit megtekinthetsz a http://www.fishingonorfu.hu oldalon. Jegyeket már SZÉP kártyával is vásárolhatsz!

2. Everness fesztivál

A Fishing on Orfűvel egyidőben Alsóörsön a tudatosság, a céljaid és önmagad megismerése lesz a cél, egy olyan környezetben, ami nem csak a meditációnak és az önfejlesztésnek ad teret, de több, mint 300 magyar és külföldi előadóval a féktelen táncnak, a lazításnak és a szórakozásnak is. A fesztivál célja, hogy kikapcsolódhass, elmélyülhess, megismerhess dolgokat és változhass, miközben jól érzed magad és új barátokra teszel szert. Ebben segítenek a programok is: lesz zumba, hawaii és tahiti néptánc, valamint különböző témájú workshopok is. Az Everness családbarát fesztivál, 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés, és a Gyerekfaluban biztonságban játszhatnak az apróságok is. További információt itt találsz: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/program/23064-everness-fesztival-2018

3. Művészetek Völgye

Aki egy picit is jártas a művészetek világában, az biztosan találkozott már ezzel a fesztivállal, ha csak hallomásból is. Számos művészeti ág képviselteti magát, megismerhetsz rengeteg különböző, izgalmas műfajt, és tanulhatsz, felfedezhetsz új hobbikat, vagy akár egy egészen új szakmát is. Mindemellett megmutathatod magad, a tehetséged, a kreativitásod olyan embereknek, akik úgy látják a világot, ahogyan te. A zenéről és a jó hangulatról majd gondoskodik a 30Y, Anna and the Barbies, a Bohemian Betyars és még számos magyar zenész, előadó és énekes. A fesztivál július 20-29-ig tart, a sátrad mellé pakolj be egy élménynaplót, fényképezőt, és mindent, amire a kreativitásodnak szüksége van! További információkat a Művészetek Völgye hivatalos oldalán találhatsz: https://www.muveszetekvolgye.hu/ 

Ezekkel a fesztiválokkal mindenkinek érdemes legalább egyszer találkoznia, részt vennie rajtuk, hiszen olyan felüdülést, lelki erőt adnak a mindennapokhoz, amit kevés más helyen találhatsz meg. Dobd be a táskádba a fogkeféd, egy hálózsákot és irány! Sok sikert, jó felfedezést, kellemes pihenést kívánunk a fesztiválozáshoz!