TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

2018.05.31 13:13

Szeretnél többet tudni a Zapindo táskádról? Vagy még csak most szemezgetsz a csinos darabokkal, de szükséged van még egy kis lökésre, hogy biztos lehess benne: a legjobbat választod? Bemutatjuk, hogyan készülnek a szebbnél-szebb Zapindo táskák!

A nők legjobb barátja a táskájuk – mindenhová elkísérnek, és mindig számíthatsz rájuk. Ha sikerül jó minőségű táskát találnod, akkor hosszú éveken át számíthatsz rá. De vajon honnan tudhatod, hogy valóban kiváló minőségű termékekkel szemezel? A legtöbb weboldalon odaírják, hogy persze, tutira jó, de ritkán van módod, hogy ezt ellenőrizd is.
De mi mások vagyunk. Mi be is mutatjuk neked, mitől lesznek a Zapindo táskák az egyik legmagasabb olasz minőséget képviselő legjobb barátaid.

Firenzében kezdődött

A Diva’s Bag Firenzében született meg, egy kis családi vállalkozás képében. Firenze arról (is) híres, hogy itt erős, marhabőrből készült termékek készülnek nagy gondoskodással és odafigyeléssel, a számos kézműves manufaktúra egyikében, ahol valódi értéket állítanak elő a családok.
A Diva’s Bag kis családi vállalkozása már 1970 óta gyártott különböző táskákat, melyeket – figyelembe véve és tiszteletben tartva a minőség és az ár arányát – nagy sikerrel értékesítettek. Később már nem csak táskákat, hanem bőröndöket, pénztárcákat is készítettek visszatérő vásárlóik számára, akik már akkor tudták: a valódi olasz bőrnél nincs megbízhatóbb társ a mindennapokban.

Bőrözési technikák – avagy hogyan lesz időtálló a táskád?

A bőrgyártás egy hosszú folyamat, mely során a nyers bőrből használatra kész termék lesz. Az ilyesfajta eljárások nélkül a bőr hamar kiszáradna, megkeményedne és töredezni kezdene. Az egyik legismertebb folyamat ezek közül a cserzés, amit cseranyagokkal végeznek. Ezek a cseranyagok képesek kapcsolatba lépni a bőr fehérjeszerkezetével, és kémiai folyamatok útján erősíteni annak szerkezetét. A cserzett bőr a folyamat után ellenáll majd a mikroorganizmusok enzimjeinek, tehát nem rothad, és vízzel érintkezve is jóval kevesebbet fog magába szívni. 

A Diva’s Bag táskák készítésekor a cserzésen kívül számos már bőrözési technikát alkalmaznak a manufaktúrában dolgozók, hogy Neked a lehető legjobb minőséget és tartósságot adhassák át.

Kézzel készített – ez nálunk nem csak egy frázis

A Diva’s Bag firenzei manufaktúrájával több, kicsi toszkán kézműves vállalkozás is együttműködik, így készítve el neked a legvagányabb, legcsajosabb, nőies és egyedi Zapindo táskákat, amikkel igazán kitűnhetsz a tömegből. A színek között  megtalálhatod a komoly, üzleti élet nőies árnyalatait, mint a bordó, a mélykék vagy az olajzöld, de akad a Diva’s Bag táskák között bézs, sárga, piros, és élénkzöld is a vagány, figyelemfelkeltő nyári ruhákhoz, így biztosítva, hogy minden alkalomra találhass közülük hozzád illőt – akármelyik fazonból.

A Zapindo weboldalán keresztül megrendelheted a kiszemeltedet, ha pedig észrevételed, javaslatod, vagy ötleted van a táskákra nézve, írd meg nekünk, és továbbítjuk – hiszen veled együtt lesz igazán egyedi a táskakollekció.