E-mail 0-24 óráig: info@zapindo.hu

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

TOP termékek

Hírlevél

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Partnereink

Termékajánló

Különleges

Táskák

Találd meg az új kedvenced!

Részletek

Napszemüveg

minden napra

Trendi és stílusos!

Részletek

Hangulatok

újraértelmezve

Dekoráció és ajándék!

Részletek

Táskával

tökéletes

Légy magabiztos, légy önmagad!

Részletek

Blog
2018.05.31 13:13

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Szeretnél többet tudni a Zapindo táskádról? Vagy még csak most szemezgetsz a csinos darabokkal, de szükséged van még egy kis lökésre, hogy biztos lehess benne: a legjobbat választod? Bemutatjuk, hogyan készülnek a szebbnél-szebb Zapindo táskák!

A nők legjobb barátja a táskájuk – mindenhová elkísérnek, és mindig számíthatsz rájuk. Ha sikerül jó minőségű táskát találnod, akkor hosszú éveken át számíthatsz rá. De vajon honnan tudhatod, hogy valóban kiváló minőségű termékekkel szemezel? A legtöbb weboldalon odaírják, hogy persze, tutira jó, de ritkán van módod, hogy ezt ellenőrizd is.
De mi mások vagyunk. Mi be is mutatjuk neked, mitől lesznek a Zapindo táskák az egyik legmagasabb olasz minőséget képviselő legjobb barátaid.

Firenzében kezdődött

A Diva’s Bag Firenzében született meg, egy kis családi vállalkozás képében. Firenze arról (is) híres, hogy itt erős, marhabőrből készült termékek készülnek nagy gondoskodással és odafigyeléssel, a számos kézműves manufaktúra egyikében, ahol valódi értéket állítanak elő a családok.
A Diva’s Bag kis családi vállalkozása már 1970 óta gyártott különböző táskákat, melyeket – figyelembe véve és tiszteletben tartva a minőség és az ár arányát – nagy sikerrel értékesítettek. Később már nem csak táskákat, hanem bőröndöket, pénztárcákat is készítettek visszatérő vásárlóik számára, akik már akkor tudták: a valódi olasz bőrnél nincs megbízhatóbb társ a mindennapokban.

Bőrözési technikák – avagy hogyan lesz időtálló a táskád?

A bőrgyártás egy hosszú folyamat, mely során a nyers bőrből használatra kész termék lesz. Az ilyesfajta eljárások nélkül a bőr hamar kiszáradna, megkeményedne és töredezni kezdene. Az egyik legismertebb folyamat ezek közül a cserzés, amit cseranyagokkal végeznek. Ezek a cseranyagok képesek kapcsolatba lépni a bőr fehérjeszerkezetével, és kémiai folyamatok útján erősíteni annak szerkezetét. A cserzett bőr a folyamat után ellenáll majd a mikroorganizmusok enzimjeinek, tehát nem rothad, és vízzel érintkezve is jóval kevesebbet fog magába szívni. 

A Diva’s Bag táskák készítésekor a cserzésen kívül számos már bőrözési technikát alkalmaznak a manufaktúrában dolgozók, hogy Neked a lehető legjobb minőséget és tartósságot adhassák át.

Kézzel készített – ez nálunk nem csak egy frázis

A Diva’s Bag firenzei manufaktúrájával több, kicsi toszkán kézműves vállalkozás is együttműködik, így készítve el neked a legvagányabb, legcsajosabb, nőies és egyedi Zapindo táskákat, amikkel igazán kitűnhetsz a tömegből. A színek között  megtalálhatod a komoly, üzleti élet nőies árnyalatait, mint a bordó, a mélykék vagy az olajzöld, de akad a Diva’s Bag táskák között bézs, sárga, piros, és élénkzöld is a vagány, figyelemfelkeltő nyári ruhákhoz, így biztosítva, hogy minden alkalomra találhass közülük hozzád illőt – akármelyik fazonból.

A Zapindo weboldalán keresztül megrendelheted a kiszemeltedet, ha pedig észrevételed, javaslatod, vagy ötleted van a táskákra nézve, írd meg nekünk, és továbbítjuk – hiszen veled együtt lesz igazán egyedi a táskakollekció.

Webáruház készítés