TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

5 dolog, ami minden nő táskájában elengedhetetlen nyáron + 1, amit a legtöbben elfelejtenek

2018.05.31 13:10

Vannak olyan dolgok, amiket mindenki mindig magánál hord. Ilyen például a lakáskulcs, a kocsikulcs, a személyes iratok és a pénztárca. Egy női táskának ezen felül még legalább 5+1 dolgot tartalmaznia kell – főleg nyáron. A te táskádban benne van ez a 6 dolog?

A női táskákban senki nem tud kiigazodni – sokszor még más nők sem. Csak és kizárólag a táska tulajdonosa. Van azonban 5 dolog, ami szinte minden női táskában ott lapul nyáron – és +1, amit kevesen hordanak magukkal, pedig kellene!

1. Egy palack ásványvíz

Nyáron az első és legfontosabb a hidratáltság. Testünk nagy része víz, ami a nagy melegben történő mozgás közben vészesen fogy. Ha nem pótolod, fáradt, ingerlékeny és kedvetlen lehetsz, de a fejfájás és a szédülés is jellemző tünete a dehidratáltságnak. A víz a bőrödnek is csak jót tesz: a friss, oxigénben és ásványianyagban gazdag víz fogyasztása kisimult, feszes és puha bőrt eredményez, míg a dehidrált bőr száraz, kissé megereszkedett.

2. Egy jó könyv

Legyen az egy könnyű nyári regény, vagy egy érzelmes, romantikus dráma, esetleg libabőröztető krimi, egy könyvnek mindig helyet kell kapnia egy női táskában. Akár a hivatalos ügyintézésre, akár munkatársra vagy barátra kell várni, a könyv mindig jó társaságot nyújt. Strandra igyekezve sem hiányozhat a táskádból, hiszen a napozással töltött idő is kellemesebben telik, ha elutazhatsz közben a képzeleted egyik rejtett zugába.

3. Ajakbalzsam

A nagy meleg gyorsan szárítja a bőrt – az ajkakat pedig még gyorsabban. Egy kicserepesedett ajkú mosoly nem a legszebb látvány, bármennyire is őszinte. Ügyelj hát rá, hogy elég friss vizet igyál, emellett pedig rendszeresen ápold az ajkaidat is, hogy a mosolyod olyan lehengerlő és gyönyörű legyen, amilyen te magad is vagy.

4. Nyári kendő

A nyári esték gyakran hosszúra nyúlnak, a napközbeni viselet viszont sokszor kevésnek bizonyul, miután lement a nap. Ilyen esetekre jó, ha lapul a táskádban egy könnyű nyári kendő, ami megvéd a hűvös esti szellőtől, esetleg a hirtelen nyári záporoktól, de akkor is jól jön, ha nagyon tűz a nap – a fejedre terítve megvédhet a napszúrástól.

5. Balerina cipő

A legfontosabb, ha az egész napot magassarkúban töltöd, hogy legyen nálad egy lapos talpú cipő, ha a lábad megelégelné a terhelést. Ha a munkád miatt nem is, de egy ebédszünet idejére belebújhatsz a lapos talpú balerinába, hogy addig is pihentesd a lábizmaid. Ha munka után még egy baráti összejövetelre is hivatalos vagy, nyugodtan hagyd bent a magassarkúd az irodában, és adj egy kis pihenőt a lábaidnak a lapos talpú cipődben!

+1: Aminek ott kellene lennie minden női táskában…

…de kevesen hordják magukkal, az a naptej. Ha fehérebb a bőröd, akkor akár percek alatt is leéghetsz, ha nagyon tűz a nap, elég csak kiülni egy kicsit az iroda elé, vagy elsétálni a sarki kisboltig, hogy tejet vegyél a benti kávédhoz. Még ha nem is pirulsz le, a nap akkor is károsíthatja bőrödet, amit csak évek múlva veszel észre, például idő előtti bőröregedés, vagy kisebb-nagyobb pigmentfoltok formájában, amitől rögtön 10-15 évvel idősebbnek tűnsz. Ha nem is kened be magad mindig mindenhol, legalább az arcodra mindig kerüljön 30-50 faktoros naptej – és rendszeresen kend újra, hiszen a nap során, ahogy hozzáérsz az arcodhoz, vagy megmosod, esetleg felfrissíted a sminket, a naptej jelentős része is lejöhet.

Ezeken felül sok más is szerepel egy nő táskájában, nem véletlenül olyan nehéz megtalálni benne amit keresünk. A te táskádban megvan minden, ami nyáron elengedhetetlen?