TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Az ördög a részletekben - vessünk egy pillantást a női kiegészítőkre

2018.05.20 13:35

A női kiegészítők ugyanúgy részét képezik a mindennapoknak, mint a ruhatár – ugyanúgy hozzátesznek némi pluszt a megjelenésedhez, mint egy jól megválasztott szoknya vagy blúz. De mit is nevezünk kiegészítőnek és miért is ennyire fontosak? 

A kiegészítők, mint azt a nevük is mutatja, kiegészítik, teljessé teszik az outfitedet, megadják a ruháidnak a tökéletes megjelenéshez szükséges keretet. Biztosan te is voltál már úgy ruhát vásárolni, hogy a próbafülkében azt érezted: jó ez a ruha, de kellene még hozzá valami. Na, ez a valami a kiegészítő. De mik is a kiegészítők pontosan? És miért ennyire fontosak?

Az ékszerek

Mint sok más dologban, itt is számít a mennyiség – a kevesebb néha több. Attól, hogy van egy szett egymáshoz passzoló fülbevalód, nyakláncod, karkötőd, gyűrűd, és még bokaláncod is, nem jelenti azt, hogy ezek mindegyikét egyszerre kell viselned. Épp ellenkezőleg, ezek közül bőven elég, ha egy outfithez csak kettőt veszel fel. Ha mindig van rajtad karóra, akkor elegendő hozzá a fülbevaló vagy a nyaklánc. Ha a gyűrűhöz ragaszkodsz, a karkötő már nem fog kelleni (és fordítva), viszont a nyaklánc vagy a fülbevaló igen. 

Hajpánt, csat vagy hajdísz

Sokan ezeket is az ékszerekhez sorolnák, de mára annyira népszerűek a hajat díszítő apróságok, kendők és pántok, hogy külön kategóriát képviselnek. Azonban velük is jobb vigyázni – figyelemfelkeltő, kirívó öltözékhez jobb, ha visszafogottabb fejdíszt választasz, míg egy szolid, egyszerű maxiruhához vagy short-póló kombinációhoz kifejezetten jól néz ki egy feltűnőbb darab.

Övek

Bármilyen egyszerű és hétköznapi dolog is, az öv mégis nagyon sokat javíthat a megjelenéseden – és ugyanígy sokat ronthat is rajta. Egy rövid farmer shorthoz nem illik felvenni egy széles övet, a nagy, díszcsattal rendelkező övek pedig már régen ki is mentek a divatból. Az átlagos szélességű övet sem veheted fel akármihez: többnyire hétköznapi öltözethez illik. Nőknek az elegánsabb öltözethez és megjelenéshez minden esetben ajánlott a keskeny öv!

Táskák

A táskád, mint azt annyiszor hangsúlyoztuk, nem csak kiegészíti a ruhatáradat, de mesél is rólad. Egy táska lehet elegáns, sportos és vagány egyszerre, de lehet nőies és kifinomult – attól függően, hogy mit szeretnél közvetíteni a világ felé. Egy biztos: a táska csak akkor működik jól kiegészítőként, ha kitűnő állapotban van, ápolják és törődnek vele. Ezt pedig akkor a legkönnyebb hosszú távon megőrizni, ha kiváló minőségből választasz.

Nézz körül a webshopunkban, és találd meg a stílusodhoz leginkább illő, egyedi Zapindo táskát – ha a többi kiegészítőd már megvan.