TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

3 hangulat, 3 táska

2018.05.07 17:00

Ahogyan a ruhád és az ékszereid, úgy a táskád is beszél – nem is akárhogyan. Mindennel, amit felveszel, viselsz, azzal üzensz a külvilágnak valamit. A táskád is árulkodhat a hangulatodról, az értékrendedről, de még azt is elárulhatja, milyen ember vagy. Szeretnéd biztosra tudni, melyik táskával mit üzenhetsz? 

A hangulatok és a tevékenységek szorosan összekapcsolódnak, így egy táskával kapásból két dolgot is üzenhetsz a külső szemlélőknek. Vajon melyik táskával milyen hangulatot fejezhetsz ki? Illetve fordítva: milyen hangulathoz milyen táskát válassz?

1. hangulat: A laza, városban flangálós nap

Amikor úgy kelsz fel reggel, hogy tudod: a világon semmi dolgod nincs aznap, elmehetsz a haverokkal vagy a barátnőkkel mászkálni a városba, iszogatni a kedvenc bárotokba, vagy csak nyalni egy fagyit a Dunaparton. Ezekhez a tevékenységekhez nincs szükséged sok dologra: az irataidra, a kulcsaidra, a pénztárcádra, egy flakon ásványvízre és talán egy vékonyabb kardigánra, ha estig maradnál. Ezek fényében nincs szükséged nagy táskára, arra viszont igen, hogy a kis táskád kényelmes legyen. A Diva’s Bag ZULA pont megfelelő ehhez a hangulathoz: pici, könnyű, minden belefér. Kényelmes, állítható vállpánttal, illetve egy kedves kis rojtos cipzárdísszel rendelkezik, így lesz praktikus és bohó. Egyszerre laza és nőies – ráadásul több színben is elérhető.

2. hangulat: Komoly, de szexi: egy üzletasszony mindennapjai 

Hogyan is fér meg a kettő egymás mellett? Ha a napod egészét munkával töltöd, tárgyalásokra és megbeszélésekre jársz, szükséged lehet egy kis lelki pluszra. Az üzleti dress code megkövetel bizonyos dolgokat, azonban ezeken a kereteken belül is lehet találni szexi, nőies ruhadarabokat. Ha saját magadnak is tetszel, az a kisugárzásodon is meglátszik majd – na meg a munkád sikerén is. 

Ahhoz, hogy minden szükséges iratot, eszközt és esetleg még egy laptopot is magaddal vigyél, nem kell, hogy ormótlan laptoptáskát vásárolj. A Diva’s Bag VINCENZO a nőiesség mintapéldája, ha laptoptáskáról van szó. Kifinomult, elegáns színekben elérhető, strapabíró, valódi bőrből készült, és bármilyen dress code mellett viselhető. Saját súlya elenyésző, ellenben minden fontos dolgot el tudsz benne különíteni– még a telefonodat is.

3. hangulat: Családi kiruccanás? Legyél ott is bombaanyu!

Ha a férjeddel és a gyerekekkel indultok el valamerre, nem kell feltétlenül játszós ruhát húznod. Egy feszes csőfarmer, egy lazább, színes felső, valamint egy divatos, de kényelmes cipő a titka mindennek. Persze, ezek mellett a táska sem elhanyagolható: egy viszonylag nagy, de még mindig nőies darabra lesz szükséged. Egy hátizsákot macerás lenne minden alkalommal fel-le venni, ha a gyerekeknek szükségük van valamire, ezért egy nagyobb válltáskát javaslunk. A Diva’s Bag IVETTA elég nagy ahhoz, hogy minden fontos, és néhány kevésbé fontos dolog is beleférjen. Bárhol, bármikor belenyúlhatsz, hogy könnyedén kihalászd az innivalót, a lakáskulcsot, vagy a gyermeked kedvenc játékát. Erős, strapabíró marhabőr táskáról van szó, így nem kell félned, hogy a pánt útközben megadja magát. Mindemellett még csinos is – így biztosan magabiztos kisugárzásod lesz.

Természetesen ezeken felül is számtalan hangulat, tevékenység van még – nézz körül a táskáink között, biztosan találsz több hangulatodhoz is megfelelő darabot!