TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Nem kell, hogy ormótlan legyen: laptop táskák azoknak...

2018.05.02 16:56

...akik mindig mozgásban vannak

Állandóan úton vagy, és a laptopodon van a fél életed? Sosem tudhatod, mikor kell elküldened egy fájlt, mikor érkezik olyan e-mail, ami hosszabb időt vesz igénybe annál, minthogy a telefonodról meg tudd válaszolni? Unod, hogy ormótlan laptoptáskát kell magaddal cipelned nap mint nap, ami sehogy nem megy az outfitedhez? Ennek most vége! 

A nők legjobb barátja a táskája – miért ne lehetne eme baráti kör tagja a laptop táska is? Mondj búcsút a hagyományos, fekete borzalmaknak, és fogadd szeretettel az új, nőies, elegáns laptoptáskákat!

Laptoptáska, mint az outfit része?

Miért is ne? Ugyanolyan táska, mint bármelyik másik, csak jól kell választani. Bár a legkézenfekvőbb, ha ugyanott veszed, ahol a laptopot is, néha nem árt egy kicsit kutakodni, ha csajosabb, nőiesebb, kifinomultabb táskát szeretnél. Egy laptoptáska, ha minden nap melletted van, fontos, hogy jól is mutasson, bátran illeszd hát bele az outfitedbe, legyen az akár üzleties, akár szexi. Ne félj akár több, különböző stílusút is keresni belőle, hiszen cipőből is más-más illik a különböző alkalmakra, ugye?

Hogyan fest az ideális női laptoptáska?

Először is, minőségi, tartós és megbízható anyagból készül, hogy ne csak a mindennapi rohanást, de az állandó terhelést is jól bírja. Hiszen, őszintén, melyik nő tudja megállni, hogy megpróbáljon a notebook mellé mindenféle jegyzetet, noteszt, határidőnaplót, fontos papírt, tollkészletet, zsebkendőt és pici piperetáskát is elhelyezni valahogy a laptoptáskában? Ezért fontos, hogy legyen egy különálló zsebe, ahol tárolhatsz minden olyan dolgot, ami összekarcolhatná a laptopodat. Emellett bónuszpontot jelent, ha nem csak válltáskaként, de kézitáskaként is funkcionál anélkül, hogy a lelógó hosszú pántra külön figyelmet kellene szentelnünk, mint a hagyományos laptop táskák esetében. Ha mindezek megvannak, már csak a nőies, elegáns külső hiányzik.

A tökéletes női laptoptáska

A Diva’s Bag Vincenzo minden egyes fent felsorolt kritériumnak megfelel: van egy nagy belső tere a laptop számára, ahol csak egy apró, telefontartó zseb foglalja a helyet még, semmi más. A külső részén található egy nagy zseb az egyéb csecsebecséknek: kulcsoknak, zsebkendőknek, tavaszi sálaknak és apró, energiát adó csokiknak. A táska minőségi, olasz marhabőrből készül, a vállpántja egyszerűen lecsatolható, így kézitáskaként is remekül mutat. Mindemellett a táska 36 cm x 28 cm x 6 cm, és csupán 1,1 kg. Mindkét zsebe cipzárral zárható, a sarkai lekerekítettek, és teljes egészében úgy néz ki, mint egy elegáns, női kézitáska. Különböző szettekhez más-más színben elérhető: a klasszikus fekete és barna mellett megtalálod konyak, bordó és sötétkék színben is, ha merészebb, feltűnőbb kiegészítőre vágysz.

A Vincenzo táskákat megtekintheted és megrendelheted webshopunkból, ha pedig bővebb információra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran!