TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Milyen táskával menj nyaralni?

2018.04.23 08:24

Rutinos nyaralók már tudják, hogy soha nem elég egyetlen táska az egész nyaralásra, akkor sem, ha városnézés és kirándulás helyett a szálloda és a tengerpart közt ingázol. Te tudod már, milyen táskával mész nyaralni?

 

 

Egy nyaralás lehet egy hétvége, de mehettek egy hétre vagy kettőre – ennek függvényében ember legyen a talpán, aki egyetlen táskába be tud pakolni mindent, ami biztos, hogy kelleni fog, ami esetleg kellhet, és amire talán szüksége lesz. Segítünk, hogy eldönthesd, milyen táskával menj nyaralni!

Ha városnéző típus vagy

Ha a nyaralás tervezésénél már listát állítasz össze a város nevezetességeiről, valamint a környéken megnézendő dolgokról, biztos, hogy ebbe a kategóriába tartozol. Neked a bőröndbe vagy utazótáskába mindenképp helyet kell szorítanod egy kényelmes és laza válltáskának vagy háti táskának, hogy a városnézés során minden szuvenírt el tudj tenni, és legyen nálad mindig innivaló, valami rágcsálnivaló, valamint a szükséges és fontos dolgaid. Városnézős nyaralásokhoz Zofia, Ziska, Betta vagy Stefania táskáinkat ajánljuk, ha szeretnél elegáns és laza is maradni.

Ha csak egy könnyed sétára vágysz

Ha szereted magad felfedezni a környék éttermeit, fagyizóit, de mindezt lenge kis nyári ruhában és szandálban tennéd, nem árt ahhoz illő táskát vinned. Nem kell, hogy nagy legyen, hiszen csak az alap dolgaid lesznek benne, így erre a célra elég egy kis kézitáska vagy válltáska. Az ilyesféle városi sétákhoz a tökéletes választás a Megan, a Hilary, illetve a Biddy nevet viselő táskák között lesz. 

Ha tervben van egy-két éjszakai buli

Ha szereted a pörgést és a pezsgést, biztosan nem hagyod ki az éjszakai bulikat – pénzt, iratokat, telefont és kulcsot viszont oda is kell magaddal vinned, egy mini koktélruhán pedig nincsen zseb. Mit tehet egy nő ilyenkor? Előveszi a bőröndjéből a pici válltáskáját vagy kézitáskáját, belepakolja a szükséges dolgokat, majd elégedetten indul útnak. Éjszakai partik és koktélruhák mellé javasoljuk, hogy vidd magaddal Biddy táskáink egyikét.

Ha csak a vízpartra mész…

…Oda is kell törülköző, napolaj, naptej, testápoló, egy palack ásványvíz, papucs, strandkendő, napszemüveg, egy könyv vagy magazin, és még sorolhatnánk. Ahhoz, hogy ezeket mind magaddal vidd, válaszd útitársként Solange, Marilena vagy Irma nevű táskáink egyikét. Nem csak nagyok, és kényelmesek, de tartósak, divatosak és szépek is!

Attól függően, hogy néhány napra vagy hetekre mész, fontos, hogy jó minőségű, tartós anyagból készült utazótáskában vidd magaddal a nyaralásra összekészített holmid, hiszen ez fog mindenedre vigyázni. Utazótáskának a Verity vagy Vienna nevet viselő táskánkat, bőröndünket ajánljuk, hiszen velük nem csak kényelmes, de divatos is lesz az utazásod!