TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Hurrá, itt a tavasz! Milyen táskát válassz kiránduláshoz?

2018.03.14 14:47

Te is mennél már a természetbe, mióta megérkeztek az első madárcsicsergéses napok? Szeretsz kirándulni, és úgy gondolod, itt az ideje végre elhagyni a várost? Te tudod már, milyen táskát válassz kiránduláshoz?

 

 

Egy tavaszi piknik a hegytetőn, vagy egy kellemes séta erdőkön-mezőkön át, barátokkal vagy kutyával, családdal, vagy akár egyedül egy fényképezőgéppel – mind nagyszerű élmény. Üdítő, friss kikapcsolódás egy kicsit eltávolodni a város zajától, a munkahelytől, az emberforgatagtól. Azonban egy kirándulásra sok dolgot kell magaddal vinned, ezeket nem mindegy, milyen táskába pakolod. Segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet!

Természetesen ezek a táskák inkább kisebb kirándulásra, vagy nagyobb sétára valók, ha egy- vagy többnapos gyalogtúrára indulsz, akkor már komolyabb felszerelésre lesz szükséged. Mai cikkünk azoknak szól, akik a természetben is sikkesek akarnak lenni!

A változatos

Ha általában kevés holmival vágsz neki a kirándulásnak, de szeretsz szuveníreket vásárolni és mindig több cuccal mész haza, mint amennyivel elindulsz, akkor a turistáskodáshoz számodra a Diva’s Bag Ziska a legmegfelelőbb! Kényelmes pántjait kedved szerint állíthatod, bőven van benne hely pakolni, a kis apróságokat, illetve a bérletet, kulcsot, mobiltelefont pedig az elülső cipzáros zsebébe rejtheted, így nem kell minden alkalommal könyékig elmerülnöd a táskában. 

A praktikus

Szereted, ha csak az éppen feltétlenül szükséges dolgok vannak nálad, és nem szeretsz kirándulás közben nehéz, nagy táskát cipelni? Ha túrázás közben is stílusosan szeretnél kinézni, akkor a Diva’s Bag Zula vagy Zolan pont neked való! Ha a szögletes formákat szereted, és szereted a játékosságot – például lenyűgöz egy kedves kis rojt az elülső zseb cipzárján – akkor a Zula a te táskád. Ha inkább a klasszikus, lekerekített tetejű táskákat kedveled, a Zolan-t válaszd. Mindkét táskának van elülső zsebe, és kényelmesen elférnek benne a legfontosabbak.

Aki minden eshetőségre felkészül

Mindenki ismer legalább egy olyan embert, akinél MINDEN van egy kirándulás alkalmával: elsősegélycsomag, ivóvíz, kézfertőtlenítő, pokróc, kullancscsipesz, plusz pulóver, váltócipő, váltózokni… ismerős? Ha a baráti körödben te vagy ez az ember, van számodra egy remek hírünk: mostantól egy kirándulásra sem kell kölcsönkérned apu túratáskáját, amivel úgy nézel ki, mint aki a Mount Everestet készül megmászni. A Diva’s Bag Zofia-t pont az ilyen vagány, talpraesett lányoknak és nőknek találták ki – ebbe a táskába aztán tényleg minden belefér, stílusosan néz ki, és remek a minősége is. Első ránézésre belül két nagy zsebe van, plusz egy kis cipzáros zsebe és egy telefontartó zsebe. Azonban, ha jobban megnézed, láthatod, hogy a két nagy zsebet elválasztó textil tulajdonképpen még egy harmadik nagy zseb, amibe a kényesebb dolgokat pakolhatod. Mindemellett pedig elöl, és a táska két oldalán is van 1-1 elegáns, cipzáros zseb. A táskának nem csak az alja, de a háta is merevített, üresen pedig nincs egy egész kiló! 

Mielőtt kirándulni mentek, gondold át, te melyik típus vagy, és látogass el weboldalunkra, hogy kiválaszthasd a neked megfelelő táskát. Ne csüggedj, ha itt a felsorolásban nem is, a webshopon biztosan megtalálod a Te Zapindo táskádat!