TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Milyen ruhához milyen táska illik?

2018.03.09 13:35

Végre itt a tavasz! Búcsút mondhatunk a réteges öltözködésnek, a sapkáknak és kesztyűknek. Húzhatunk ismét nyitott orrú magassarkút, topánkát és harisnyát, kisruhát, maxiruhát, shortot és blézert anélkül, hogy hosszú kabát takarná el az outfitet. Na de melyik ruhához milyen táska illik? Hiszen táska nélkül mégsem indulhatunk útnak!

 

A tavasz beköszöntével kicsit a lányok, nők is kivirulnak. Többen engedik ki a hajukat, bátrabban viselnek sminket, szoknyát, ruhát, magassarkút, és ami a legfontosabb, jobban érzik magukat a bőrükben – ez pedig a kisugárzásukon is meglátszik. Egyetlen gondjuk marad csupán: milyen ruhához milyen táskát viseljenek? Ebben igyekszünk most segíteni!

Táskadivat rövid, lenge tavaszi ruhához

Talán ez az egyik legkedveltebb viselet tavasszal. A lenge tavaszi ruhák élettel töltenek fel, vidámságot, jókedvet sugároznak – és szinte bármilyen cipővel viselheted őket a magassarkútól a tornacipőig. Sokszor ékszert sem kell felvenned, elég, ha a kiengedett hajad tündököl. Ezekhez a könnyed ruhákhoz a legjobb választás a váll- vagy a kézitáska. Mostanában trendi, ha az ember lánya apró kis bőrtáskát visel hátizsákként, így egy bézs vagy fehér színű darab minden outfithez jó választás lehet. A lenge tavaszi ruhákhoz a Diva’s Bag kézitáskáinkat ajánljuk – biztosan találsz köztük olyat, ami passzol a legkedvencebb ruhádhoz!

Koktélruhákhoz

Ha olyan helyre mész, ahová koktélruhát öltesz, garantáltan nem lesz szükséged arra, hogy sok dolgot vigyél magaddal – az ilyen ruhákhoz amúgy sem mutat jól a nagy táska. A kis koktélruhákhoz kis kézitáska dukál, lehetőleg pánt nélkül. Ha viszont ragaszkodsz a pánthoz, az legyen keskeny bőr. A koktélruhákhoz szerintünk leginkább a Diva’s Bag Biddyillik – kicsi, elegáns, és több színben is elérhető a bézstől a korallon át a feketéig.

Maxiruhához

Hatalmas ruhához pici táska illik, éppen azért, hogy ne vonja el a ruhádról a figyelmet. Elegáns, egyszerű táskára lesz szükséged, ami több dolgot tud elrejteni, mint azt elsőre gondolnád. A Diva’s Bag „Hilary” vagy a DORINA kollekció egy darabja kiváló társ lehet egy maxiruhás napon. Mindkét táska több színben is elérhető, nem kell a klasszikus fekete vagy fehér kérdésen vacillálnod, bátran választhatsz élénk tavaszi színt is!

Farmer-tornacipő kombó mellé

Laza városi sétákhoz, barátnős napokon, vagy apró-cseprő dolgaid intézése közben is lehetsz elegáns, hiszen a farmer-tornacipő kombó is szexi viselet, ha a megfelelő felsőt és táskát viseled mellette. Ehhez az outfithez a háti- és a válltáska egyaránt passzol. Ha vásárolni indulsz, vagy csak sok dolgot viszel magaddal, a Diva’s Bag hátizsák a legjobb választás számodra. Ha elegáns hátizsákot szeretnél, válaszd a Zula, a Zeno vagy a Zofia kollekció egy darabját, ha viszont vagány bőrtáskára vágysz, a Stefania a neked való. Ha jobban szereted a válltáskákat, a Diva’s Bag Cristina, Ivetta, vagy Megan tökéletes választás lesz.