TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Mi minden fér el egy női táskában?

2018.02.28 08:09

A legtöbb férfi számára felfoghatatlan, hogy mennyi ideig kell turkálnia egy nőnek a táskájában, mire megtalálja a kulcsát, a papírzsebkendőt, vagy az ajakbalzsamot. Nekik minden fontos iratuk és kellékük elfér a zsebeikben, így el sem tudják képzelni, mit lehet annyit pakolászni. Te tudod, mi minden fér el egy női táskában?

 

A nőket sokszor éri az a vád, hogy táska-függők, hiszen sehová sem hajlandók táska nélkül menni. Hogy miért? Mert feszülős nadrág zsebeibe, koktélruha vagy nyári lenge ruhácska redői közé nehezen rejtenének el annyi mindent, ami a táskájukba fér. De vajon mi is ez a sok dolog, ami csak egy női táskában fér el?

Telefon, tablet, power bank és az iratok

A személyes iratok, jegyek és/vagy bérletek minden nő pénztárcájában ott lapulnak, ez a pénztárca pedig többnyire a táskában foglal helyet. A huszonegyedik században azonban az is fontos, hogy bárhol, bármikor elérhetőek legyünk, így egy felkészült nő táskájában a telefon mellett ott lapul egy hagyományos töltő és egy powerbank is, vész esetére.

Smink és sminklemosó

Az esőáztatta smink, vagy a tánc hevében lefolyó szemfesték sosem volt és nem is lesz szexi. Az igényes nő viszont tudja, hogyan legyen mindig a helyzet magaslatán, így mindig van nála egy alap-sminkkészlet, ha esetleg helyre kellene hozni az időjárás okozta károkat, vagy egy teljesen új make upot kell alkotni. A sminklemosó is fontos eszköz ehhez a feladathoz, hiszen a romokat el kell tüntetni, a lehető leghamarabb, ez pedig vizes papírzsebkendővel nem fog menni.

Papírzsebkendő és kézfertőtlenítő

Sajnálatos módon a higiénia nem mindenki számára ismert fogalom. Könnyen előfordulhat, hogy egy szórakozóhelyen, italozóban vagy koncerthelyszínen a mosdóból elfogy a papír. Aki hallott már az intim fertőzésekről, annak ez a hír egyenesen rettenetes. Hiszen már maga a WC deszka is hemzseg a baciktól! Ilyen esetekre jó, ha van nálunk mindig egy (vagy több) kis csomag papírzsebkendő. A rutinosabbak alkoholos kézfertőtlenítőt is hordanak magukkal, ami nem csak a deszka gyors fertőtlenítését segítik elő, de pikk-pakk kézmosásra is alkalmas, ha túl hosszú lenne a sor.

Piperetáska

Ebben helyet kap minden, ami fontos a női higiénia számára. Akik tudják, hogy nem otthon töltik az estét, felkészülnek rá. Mini fésű, mini tusfürdő, pici üveges sampon, hajbalzsam és hajgumik, fehérnemű, óvszer vagy fogamzásgátló tabletta, dezodor, parfüm – és még hosszan sorolhatnánk.

Az igazán rutinosak

Vannak azok a nők, akik nem csak a saját holmijukért felelnek, de sokszor kell helyet találniuk a férjük vagy pasijuk fontos iratainak, kulcsainak, apróságainak is. Egy tömött klubban persze jól jön, hogy „a nőm el se indul otthonról a táskája nélkül”, hiszen így minden fontos dolog biztos helyen van. Az igazán rutinos nőknek azonban mindezen felsorolt dolgok mellett olyan apróságok is elférnek a táskájukban, mint a váltópulóver, váltócipő, a kedvenc könyv, egy egész hétvégi ruhatár két főre – vagy akár mindez egyszerre! 

Az anyák táskája pedig még ennél is több cuccot képes befogadni…

A női táska tehát olyan, mint Hermione tértágító bűbájjal ellátott batyuja: mindent IS elnyel, egy egész élet van benne. Nem csoda hát, ha semmit nem találunk a táskánkban! Ezen persze sokat segíthet, ha jól tagolt, zsebekkel bőven ellátott modellt választasz…