E-mail 0-24 óráig: info@zapindo.hu

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

TOP termékek

Hírlevél

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Partnereink

Termékajánló

Különleges

Táskák

Találd meg az új kedvenced!

Részletek

Napszemüveg

minden napra

Trendi és stílusos!

Részletek

Hangulatok

újraértelmezve

Dekoráció és ajándék!

Részletek

Táskával

tökéletes

Légy magabiztos, légy önmagad!

Részletek

Blog
2018.02.28 08:09

Mi minden fér el egy női táskában?

A legtöbb férfi számára felfoghatatlan, hogy mennyi ideig kell turkálnia egy nőnek a táskájában, mire megtalálja a kulcsát, a papírzsebkendőt, vagy az ajakbalzsamot. Nekik minden fontos iratuk és kellékük elfér a zsebeikben, így el sem tudják képzelni, mit lehet annyit pakolászni. Te tudod, mi minden fér el egy női táskában?

 

A nőket sokszor éri az a vád, hogy táska-függők, hiszen sehová sem hajlandók táska nélkül menni. Hogy miért? Mert feszülős nadrág zsebeibe, koktélruha vagy nyári lenge ruhácska redői közé nehezen rejtenének el annyi mindent, ami a táskájukba fér. De vajon mi is ez a sok dolog, ami csak egy női táskában fér el?

Telefon, tablet, power bank és az iratok

A személyes iratok, jegyek és/vagy bérletek minden nő pénztárcájában ott lapulnak, ez a pénztárca pedig többnyire a táskában foglal helyet. A huszonegyedik században azonban az is fontos, hogy bárhol, bármikor elérhetőek legyünk, így egy felkészült nő táskájában a telefon mellett ott lapul egy hagyományos töltő és egy powerbank is, vész esetére.

Smink és sminklemosó

Az esőáztatta smink, vagy a tánc hevében lefolyó szemfesték sosem volt és nem is lesz szexi. Az igényes nő viszont tudja, hogyan legyen mindig a helyzet magaslatán, így mindig van nála egy alap-sminkkészlet, ha esetleg helyre kellene hozni az időjárás okozta károkat, vagy egy teljesen új make upot kell alkotni. A sminklemosó is fontos eszköz ehhez a feladathoz, hiszen a romokat el kell tüntetni, a lehető leghamarabb, ez pedig vizes papírzsebkendővel nem fog menni.

Papírzsebkendő és kézfertőtlenítő

Sajnálatos módon a higiénia nem mindenki számára ismert fogalom. Könnyen előfordulhat, hogy egy szórakozóhelyen, italozóban vagy koncerthelyszínen a mosdóból elfogy a papír. Aki hallott már az intim fertőzésekről, annak ez a hír egyenesen rettenetes. Hiszen már maga a WC deszka is hemzseg a baciktól! Ilyen esetekre jó, ha van nálunk mindig egy (vagy több) kis csomag papírzsebkendő. A rutinosabbak alkoholos kézfertőtlenítőt is hordanak magukkal, ami nem csak a deszka gyors fertőtlenítését segítik elő, de pikk-pakk kézmosásra is alkalmas, ha túl hosszú lenne a sor.

Piperetáska

Ebben helyet kap minden, ami fontos a női higiénia számára. Akik tudják, hogy nem otthon töltik az estét, felkészülnek rá. Mini fésű, mini tusfürdő, pici üveges sampon, hajbalzsam és hajgumik, fehérnemű, óvszer vagy fogamzásgátló tabletta, dezodor, parfüm – és még hosszan sorolhatnánk.

Az igazán rutinosak

Vannak azok a nők, akik nem csak a saját holmijukért felelnek, de sokszor kell helyet találniuk a férjük vagy pasijuk fontos iratainak, kulcsainak, apróságainak is. Egy tömött klubban persze jól jön, hogy „a nőm el se indul otthonról a táskája nélkül”, hiszen így minden fontos dolog biztos helyen van. Az igazán rutinos nőknek azonban mindezen felsorolt dolgok mellett olyan apróságok is elférnek a táskájukban, mint a váltópulóver, váltócipő, a kedvenc könyv, egy egész hétvégi ruhatár két főre – vagy akár mindez egyszerre! 

Az anyák táskája pedig még ennél is több cuccot képes befogadni…

A női táska tehát olyan, mint Hermione tértágító bűbájjal ellátott batyuja: mindent IS elnyel, egy egész élet van benne. Nem csoda hát, ha semmit nem találunk a táskánkban! Ezen persze sokat segíthet, ha jól tagolt, zsebekkel bőven ellátott modellt választasz…

 

Webáruház készítés