TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Mivel frissítsd fel a tavaszi ruhatáradat? A 2018-as trendek!

2018.02.19 13:25

Hamarosan itt a jó idő és az idei tavasz is tartogat meglepetéseket ruhafronton. Te tudod már, mivel újítsd fel a ruhatárad? Összegyűjtöttünk neked olyan trendi darabokat, amiket vétek lenne kihagyni a nagy bevásárlásból!

 

A divat minden évben változik, semmi nem marad örökké trendi. Ugyanakkor vannak olyan ruhadarabok, amik hosszú évekig képesek a topon maradni. A 2018-as trendben látunk majd ismerős holmikat régebbről, azonban számos új stílus és anyag jelent meg a kifutókon. Nézzük, mit kell viselned idén tavasszal, ha igazán divatos akarsz lenni!

Viszlát feliratok, helló óriási logók!

2017-ben a pólók és pulóverek többségén a hangzatos, vicces, vagy épp trágár feliratok hirdették viselőjük stílusát és egyéniségét. 2018 tavaszára azonban ez szép lassan kikopik a hétköznapokból, és a tervező cég neve veszi át a helyét. A Divathéten már számos neves márka, köztük a Gucci is saját, óriási logóval ellátott pólókat és pulóvereket mutatott be.

Csillogás a hétköznapokon is

A flitterek már nem elég menők, a csillámpor és a fényes, lakkozott vagy műanyag darabok annál inkább. Legyen ez akár egy ezüst csillámporral teleszórt csizma, egy fémes hatású leggings vagy egy lakkozott táska, biztosan minden tekintetet magadra vonzol majd vele. Mindegy, hogy buliba mész, vagy csak a hétköznapi szettedet szeretnéd feldobni vele, biztosan találsz valami csillogós darabot vagy kiegészítőt.

Andy Warhol-t mindenkinek!

Akik esetleg még nem ismerték a pop-art egyik legnagyobb művészét, 2018 tavaszán biztosan megismerik majd! A Calvin Klein és a Versace bemutatott ruhadarabjain is feltűnik Warhol munkássága, hol farmer-, hol pamut keretbe foglalva. A művészet és a divat ötvözése John Kacere munkáit is ruhavászonra hozta, valamint a Prada is előrukkolt néhány japán képregényfigurával. Hogy hozzád melyik stílus áll közelebb, azt már neked kell eldöntened.

Púderrózsaszín és fehér

A 2017-es divat egyik legmeghatározóbb darabja és színárnyalata a púderrózsaszín blézer volt, ami 2018-ban is marad a divatban. Ha megvannak a tavalyi darabok, az jó, de még jobb, ha további extravagáns külsejű blézereket tudsz beszerezni. 

A lakkozott, fehér cipő és táska be fog robbanni 2018 tavaszán a boltokba, és univerzalitásának köszönhetően szinte bármelyik outfitedhez remekül fog illeni. Ne habozz hát beszerezni egy-két különböző alapdarabot!

Titokzatosan áttetsző – mered, vagy nem mered?

A kifutókon nagy dicsőségnek örvendett az átlátszó, vékony anyagból készült kabát, abban azonban nem vagyunk biztosak, hogy ez megállja majd a helyét a mindennapok során. A levendula viszont, mint az idei év színének egy visszafogottabb árnyalata, garantált siker lesz minden trend-tekintetben.

Erős pasztellek és hajszálcsíkozás

Az üzleties, mégis nőies megjelenést elősegítendő, a kifutókon megjelent számos trapéznadrág, vászonnadrág, blézer és blúz, melyeket a pasztell színek egy erőteljesebb változatában szerezhetsz majd be, vékony csíkozással ellátva. Egy ilyen nadrág, fehér blúzzal és lakkozott fehér magassarkúval garantált siker lesz – nem csak az irodában!

Végül, de nem utolsósorban ismét hódít a hosszú, vékony viharkabát, így idén tavasz elején és ősszel nem kell majd attól félned, hogy slampos pufidzsekiben jelenj meg, ami eltorzítja az alakod. A viharkabát szerencsére mindenkinek jól áll!

Neked melyik lesz a kedvenc szetted 2018-ban?