E-mail 0-24 óráig: info@zapindo.hu

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

TOP termékek

Hírlevél

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Partnereink

Termékajánló

Különleges

Táskák

Találd meg az új kedvenced!

Részletek

Napszemüveg

minden napra

Trendi és stílusos!

Részletek

Hangulatok

újraértelmezve

Dekoráció és ajándék!

Részletek

Táskával

tökéletes

Légy magabiztos, légy önmagad!

Részletek

Blog
2018.02.13 14:51

Mit árul el rólad a táskád?

Egy nő legjobb barátja nem a gyémánt, de nem is a macska, hanem a táskája. De tudtad, hogy ez a barát igen pletykás? Egy táska többet mond el rólad, mint gondolnád, és talán többet, mint te mernél! Kíváncsi vagy, mit súg rólad a táskád a hátad mögött?

 

 

Nem kell világító led felirat, sem kulcstartók és felvarrók tömkelege egy nőnek ahhoz, hogy kifejezze önmagát a táskáján keresztül. Vannak, akik úgy vásárolnak táskát, hogy tudják, az mit üzen másoknak, míg vannak olyanok, akik csak megveszik, ami tetszik nekik, nem is sejtve, hogy minden táska elárul valamit a viselőjéről.

Te melyik típus vagy?

1. Hatalmas táskák szerelmese

Ha a készletedben szinte csak nagy méretű, vagy egyenesen óriási táskák vannak, az két dolgot jelenthet: vagy sokat utazol, vagy képtelen vagy fontossági sorrendet felállítani, ezért mindent magaddal viszel a hétköznapokon. Azt is, amire nem is biztos, hogy szükséged lesz. 

  • Az utazó-lelkűek a munkájukból adódóan, vagy hobbiból teszik járják a világot. A nagy táska számukra nem azért fontos, hogy minél több dolgot vigyenek el, hanem azért, hogy a lehető legtöbb emlékkel és szuvenírrel térhessenek haza. Utazásaik során gondolnak a szüleikre, a családjukra, aki nem lehet ott velük, sőt, sokszor a kollégákra, barátokra is. 
  • Akik a mindennapok során használnak hatalmas táskát, sokszor bele sem nyúlnak a nap folyamán. Van benne legalább 4 dolog, amit minden nap használnak, viszont az összes többi csupán „lehet, hogy kelleni fog”-kacat. Ők azok, akik nem tudják felmérni, mire lesz biztosan szükségük a nap folyamán, ezért elviszik magukkal a fél házat.
    Ez rájuk átvitt értelemben is igaz: sokszor a problémáikat, a sérelmeiket sem tudják elengedni. Cipelik magukkal a stresszt, a bánatot, a sértettséget, és ehhez mindig csak hozzáteszik az aznapi adagot.
    Ha magadra ismertél, tégy magadnak egy szívességet: válogasd át a táskádban bujkáló dolgokat, pakold ki, amit nem láttál legalább három napja, majd vegyél egy hosszú, forró fürdőt és engedd el a virtuális terheket is! 

3. A variálható megoldások rajongója

Biztosan te is találkoztál már olyan táskával, ami az egyik pillanatban még csinos kézitáska, a következőben pedig hatalmas válltáska – mindezt egyetlen ügyes mozdulattal. A pántjainál fogva átalakítható táskák praktikuma a legnagyobb találmány azoknak a nőknek, akik több dolgot intéznek egy nap. Azoknak, akik kora reggel gondoskodó anyukák, délután négyig szigorú főnökök vagy precíz beosztottak, négy után a leggyorsabb bevásárlók, este pedig ismét gondoskodó anyukák. Azoknak, akik egész nap mászkálnak a város egyik feléből a másikba, akiknél mindig van valami: notesz és reggeli, ebéd és edzős cucc, este pedig a vacsora alapanyagai is bekerülnek mellé. Azok, akik ilyen táskát választanak, szeretik és igénylik a praktikumot, de azt nem szeretik, ha valami feleslegesen foglalja a helyet. Minek tartanának (és cipelnének) két külön táskát, ha ezt megoldhatják eggyel is?

3. Az apró szépségek kedvelői

Az apró táskákból többféle is akad. Lehet háti- vagy oldaltáska, háromszög, téglalap vagy nyolcszög alakú, az első, ami árulkodni fog róla, az a mérete. Mivel kicsi, csak a legszükségesebb dolgok férnek el benne, így feltételezhető a tulajdonosáról, hogy precíz, és tudja, mire van szüksége. Ha ilyen táskával találkozol, biztos lehetsz benne, hogy viselője számos táskát megvizsgált előtte – hiszen nem minden kistáskába fér bele az ő személyes repertoárja.

4. Retikül a mindennapokra

Ez ismét több jelentéssel bírhat: jelentheti, hogy számodra a külső megjelenésed a legfontosabb, hiszen az apró boríték- vagy téglalap táskába a pénztárcád és az irataid mellé maximum egy rúzs, alapozó és korrektor fér el. Na meg persze, a mindennapi sminked árnyalatai, hogy véletlenül se ess ki a ritmusból. Persze van, akinek a munkája megköveteli a folyamatos megfelelést, másoknak pedig egyszerűen túl fontos az emberek véleménye – ezt már csak az illető ruházata segíthet eldönteni.

Ne felejtsd el azonban, hogy minden táska első üzenetét a táska minőségéből és állapotából kapják az emberek. A silány minőségű táska sikít, az elhanyagolt, elhasznált táska pedig egyenesen ordít az embereknek, méghozzá nem szépeket. Ügyelj rá, hogy a táskád mindig ápolt legyen, akárcsak a cipőd. Ha már látszik a táskán a sok használat, inkább mondj búcsút neki! 

 

Webáruház készítés