TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Mi imádjuk – és te? Ez a kedvenc táskánk a 2018-as kollekcióból

2018.02.01 14:16

Te is lázban égsz már az új kollekciónk híre hallatán? Legutóbb már írtunk a kollekció összes mesés darabjáról, azt azonban nem árultuk el, melyik lett a mi kedvencünk, és miért – de most lerántjuk a leplet!

 

Zapindo kedvencnek lenni nagy kiváltság egy táska számára, hiszen csak végignéznünk a számos különböző, egyedi táskán és mindegyikbe beleszeretünk – így igen nehéz egyet kiemelni közülük. Nagy nehezen azonban mégis megszületett a döntés, és azt is eláruljuk, miért rá esett a választásunk.

A kiválasztás feltételei

A kiválasztás során szigorúan jártunk el, és fontos szempontokat vettünk figyelembe. Szúrós szemű zsűri voltunk, de bevalljuk őszintén, hogy az érzelmeink is befolyásoltak. Számtalan praktikus apróság mellett ez a táska ugyanis könnyen-beleszeretős fajta.

Ezt a bizonyos táskát azért szeretjük, mert...

Különleges

Számos jó tulajdonság ötvöződik ebben a táskában, ami miatt nem csak különleges, de gyakorlatilag bárki számára megfelelő lesz. Hiszen mindenki találhat benne legalább 2 olyan tulajdonságot, amire szüksége van, és legalább egyet, ami miatt nem tud majd ellenállni neki. 

Kicsi

A legjobban használható méret, könnyű, mégis sokminden belefér. Nem kell neki nagy hely, ha utazol valahová, de a legfontosabb dolgok mindig kéznél lesznek. Egy hosszú buszozás vagy vonatozás során nem kell a nagy utazótáskát vagy bőröndöt kényelmetlen közelségben tartanod, hiszen a pénztárca, a telefon, az iratok, a piperetáska, a könyv vagy magazin, a víz, de még egy tartalék kardigán is elfér benne – egyszerre!

Univerzális

Akár maxiruhában és magassarkúban, akár farmersortban, crop topban meg topánkában, esetleg üzletiesen öltözve jelensz meg, ez a táska mindig remek kiegészítője lehet az outfitednek, hiszen nőies, laza, mégis elegáns.

Könnyű és egyedi

A maga 0,8 kilójával szinte meg se érzed a hátadon, hosszú pántjait kedved szerint állíthatod, hogy leginkább az outfited stílusához passzoljon. Ha bárhol megőrzésre kellene hagynod, biztosan ezer közül is megismered majd az elülső zseb cipzárján ékeskedő kacér kis rojtokról.

És mert merész!

Ez a táska nem csak a hagyományos fekete és barna színekben elérhető (bár, lássuk be, ezek a leginkább praktikus színek), de a bevállalósabbak piros, mustársárga vagy zöld színben is beszerezhetik ezt a csodás darabot. 

Még mindig nem találtad ki?

A kedvencünkké választott táska négyzet alakú, merevített aljú, és valódi olasz marhabőrből készült Toszkánában. Egy belső, rejtett zsebe, és egy elülső zsebe van: ez a Diva’s Bag Zula!

Neked van már? Ha még nincs, ne habozz beszerezni egyet, hiszen gyakorlatilag bármilyen apropóból magaddal viheted!