TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Készen állsz? Bemutatjuk a várva-várt 2018-as kollekciónkat!

2018.01.17 08:11

Egy táska többet mond rólad, mint gondolnád – neked minden hangulatodhoz van már egy? Ne hamarkodd el a választ, hiszen az új kollekciónk mellett garantáltan nem fogsz epekedés nélkül elsétálni.

 

Az igazán jó táska 2 titka a tartósság és a csinos külső. Bár egy fémből vagy betonból készült táska kétségkívül tartós lenne, csinos semmiképp, könnyű meg aztán végképp nem. Az igazán jó táskák anyaga tehát a minőségi bőr, ami elegáns, könnyed, mégis strapabíró. Lássuk, mi mindent lehet még kihozni ebből az anyagból: bemutatkozik az idei kollekció!

Diva’s Bag ZOLAN

A Diva’s Bag egy kiemelkedő olasz márka, legújabb, ZOLAN névre keresztelt alkotásuk pedig valódi csoda. Kicsi, könnyed, vállpántos, mégis elegáns és nőies. A formás kis hátitáskát konyak, barna és fekete színben találod meg nálunk, puha tapintása, nőies formája és finom, friss bőr-illata pedig garantált szerelmet ébreszt mindenkiben, aki szereti a praktikus, pakolós táskákat. 

Formája mellett számtalan dolog szól még mellette: a valódi, olasz bőrből készült, merev aljú, íves tetejű táska cipzárral záródik, nem könnyű észrevétlenül kinyitnia az illetékteleneknek. Elől található egy praktikus, cipzáras zseb, illetve az oldalán is találsz egy-egy diszkrét zsebet. Természetesen, mint minden kiváló táska, a ZOLAN is rendelkezik mobiltelefon tartó zsebbel, illetve belül egy cipzáras irattartóval is. A külső bőr fekete, piros, barna- vagy konyakszínhez kiválóan passzol poliészter bélésének bézs színe, így egy visszafogottan elegáns outfithez is megfelelő kiegészítő lehet.

A táska 24 cm x 30 cm x  13 cm, súlya pedig mindössze 0,8 kg!

Diva’s Bag ZULA

A ZOLAN nőiesebb testvére az olasz Diva’s Bag-től. A ZULA szintén valódi bőrből készült, elegáns női táska, azonban a szögletesebb formák kedvelőinek készült. Kicsit hivatalosabb, kicsit elegánsabb, de legalább annyira szemet gyönyörködtető. Bár elsőre nem tűnik olyan praktikusnak, mint egy hátitatyó, közelebbről megnézve mégis számtalan okos megoldást találsz benne.

A kis, négyzet alakú táska cipzárral zárható, melyet csinos fedőlap alá rejthetsz. Az elülső oldalán a ZULA is egy cipzáros zsebet visel, melynek zárján egy kis rojt oldja a szigorú eleganciát. Egyetlen nagy belső rekesszel bír, azonban a belső oldalán is található zseb. A táska merev aljú, így bármit is teszel bele, vigyázni fog rá. Sötétszürke belső bélése poliészterből készült, ez pedig minden színéhez remekül passzol. A ZULA elérhető sötétkék, szürkésbarna és olajzöld színekben a visszafogottan elegáns stílushoz, a megjelenni és feltűnni elvet vallók számára pedig a piros vagy a sárga színváltozatot ajánljuk. 

A ZULA is szerény méretekkel rendelkezik: 29 cm x 26 cm x 12 cm és ugyanúgy 0,8 kg.

Könnyű, praktikus és csinos – mi más kell még?

A Diva’s Bag táskák egyedisége a származásukban és az elkészítésükben rejlik. Valódi firenzei marhabőrből készülnek, így érve el a legmagasabb Made in Italy minőséget. Gyönyörű és változatos színeiket toszkán művészeknek és kézművesek kiváló szaktudásának és stílusérzékeinek köszönhetik.