TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Hogyan segíthet a táskád az újévi fogadalmadban?

2018.01.11 15:29

Az újévi fogadalmak legkésőbb az év utolsó napján megköttetnek, sokszor alkoholmámortól fűtve. De ha valaki valóban komolyan gondolja a fogadalmát és valóban célként tekint rá, annak szüksége lehet egy jó barátra, aki mindig vele van, és támogatja ebben – például egy szuper táskára. Mi köze a táskádnak a fogadalmaidhoz? Olvass tovább és megtudod!

 

A nők legjobb barátja a gyémánt – tartja a mondás, de szerintünk téved. Egy valódi nő legjobb barátja a táskája. Gondolj csak bele, ha esik az eső, a táskádba nyúlsz esernyőért, ha kiszáradt a szád, a táskádat kutatod ajakbalzsam után, és ha a legjobb barátnőd rossz passzban van, biztosan találsz valamit a táskádban, ami jobb kedvre deríti. De vajon az újévi fogadalmad betartásában is tud neked segíteni?

Bemutatunk néhány tipikus fogadalmat, és azt, hogy mit kell a táskádban tartanod ahhoz, hogy könnyebben teljesíthesd őket.

#1. „Idén fogyni fogok!”

Ehhez a fogadalomhoz nem elég egy csinos táska: egy jó adag kitartás és lemondás is szükséges mellé. A fogyás alapja az egészségesebb táplálkozás, a mozgás és az elegendő folyadékbevitel. Ezek mindegyikét, a finom, egészséges tízórait, az edzőscuccot és egy kis palack ásványvizet is elrejthetsz egy elegáns, nőies táskában. Nem kell mindenki tudtára adnod a céljaidat, de számodra megerősítést és elégedettséget sugallhat a válladról lógó bőrtáska, akárhányszor csak belepillantasz – ez pedig a kitartásodban segít majd.

#2. „Idén majd leszokom a dohányzásról!”

A dohányzás, bármilyen szépen próbáljuk elmagyarázni, függőséget okoz. Nem mindenkinél egyforma a függőség oka, de mindenki számára ugyanolyan nehéz lemondani róla. Van, akinek csak a rutin, a mozdulatok okozzák az addikciót, van, akinek az összetevők és akad, akinek a megszokás. Ezek ellen sok apró trükköt lehet bevetni, melyek mindegyikét beteheted a táskádba, és ahhoz nyúlhatsz, amihez csak kedved van. Hordhatsz magaddal rágót, ropit vagy gumicukrot, hogyha elkap az inger, levezethesd valamivel. Lehet a titkos fegyvered egy pár tapasz, amit egy pillanat alatt elővehetsz, ha szükséged van rá, és elrakhatsz benne egy kis füzetet, amelybe minden sikeres alkalommal írhatsz magadnak egy rövid dicséretet – ha önmagadat jutalmazod, könnyebben lendülsz túl a nehezén.

#3. „Idén búcsút mondok a káosznak!”

Persze, mindenkivel megesik, főleg az év végén, hogy kifut a lába alól a talaj és összecsapnak a feje felett a hullámok. De ha valakivel az év majd’ minden napján ez történik, annak bizony joggal lesz elege belőle. Ha te is ilyen vagy, biztosan tudod, mire gondolok. 

A táskád ebben is segíthet: egy csinos, csajos határidőnapló és egy toll elkísérhet, bármerre is jársz, ha bármilyen programod akad hirtelen, a táskádhoz fordulhatsz. A táskád vigyázni fog az idődre, amit magadnak beosztottál, és vigaszt tud nyújtani, ha úgy érzed, túl sűrű a heted – hiszen magában rejti a következő hetet, amiben pihenés vár rád. 

Épp azért, mert ilyen fontos szerepet töltenek be az életünkben, fontos, hogy olyan táskát válassz, ami strapabíró és jó minőségű. Hiszen ki akarná kéthavonta cserélgetni a legjobb barátját?