TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

2017 legnépszerűbb táskái

2017.12.15 11:22

Véget ér az év, ilyenkor mindenki számot vet azzal, mi történt vele az elmúlt 360+ napban. Mi a webáruházunkat nézzük most át, felmérjük – és neked is megmutatjuk – hogy melyik táskákat szerettétek a legjobban 2017-ben, és mi volt a szerelem oka. Induljon a legnépszerűbb táskák versenye!

 

Mi volt a trend 2017-ben?

Idén eljött az olyan táskák és nők ideje, akik praktikusak és mégis igénylik a hibátlan megjelenést. Vége a használhatatlan, ám tetszetős darabok korának, ugyanakkor a praktikus és csúnya hátizsákok is eltűntek végre a porondról. A mai nők multifunkcionalitása visszaköszön a választott táskákban is. Az ötletes, jól kombinálható, esetleg még át is alakítható táskáké volt a 2017-es év. Kezdjük a dobogó legalsó, de éppoly előkelő, harmadik fokán elhelyezkedő családdal. 

3. Diva’s bag Megan

Diva, a mindent elnyelő egyterű. Ez a több színben kapható, olasz manufaktúrában kézzel készült, valódi bőr kézi-, és válltáska a városi nő táskája. Teteje zipzárral zárható, a táska belsejében plusz zárható, biztonságos rekesz van kialakítva az iratoknak. Méretét tekintve nem érzi azt az ember lánya, hogy bőrönd lenne nála, mégis minden elfér ebben a 32x23x12,5 centiméteres csodában.

Eleganciája az apróságokban van. A táska finoman kombinálja a szögletes és a lekerekített formákat, az antikolt fém elemek pedig arra utalnak, hogy sem a táska, se a viselője nem adja alább a tökéletesnél. Ha rohangálós napnak nézünk elébe, két mozdulattal könnyedén alakíthatunk a kézitáskánkból válltáskát és ugyanígy vissza is változhat az elegáns, mindenkit lenyűgöző dívává.

2. Divas’s bag Ludovica

A Ludovica már önmagában is tekintélyt parancsoló, főúri név. Nincs ez máshogy ezzel a táskával sem. Ludovica egy szinte elnyűhetetlen, bőr hátizsák, amely viselhető akár kézitáskaként is. A zsenialitása az, hogy elegáns, mégis hihetetlenül praktikus hátitáska. Nem is hátizsák, hiszen zsáknak nevezni már-már sértő lehet számára. Szögletes formái megalkuvást nem tűrően határozzák meg a kereteket, mégis, ez a valódi bőrből készült, olasz táska minden igényt kielégít. Külön rekesz van kialakítva azoknak a dolgoknak, amiket nem érünk rá keresgélni, és egy másik az összes többi, de épp oly fontos dolgoknak. Ez a 28x35x10 centiméteres hátitáska a tudatos és korlátokat nem tűrő nő táskája. 

1. Diva’s bag Zarina

Nem véletlenül lett ez a táska az első helyezett. Tökéletesen ötvözi a másik két, dobogón álló táska előnyeit. Zarina szintén nagyon szép kivitelezésű, kézimunkával készült, olasz bőr táska, ami kiválóan pakolható. A táskában három belső zseb és két rekesz akadályozza meg a női táska mélyébe vesző értékek felhalmozását. Másik nagy előnye, hogy Zarina egyszerre női oldaltáska és hátizsák is, arra az esetre, ha mind két kezünkre szükségünk lenne, vagy ha éppen szélvész kisasszony bújt belénk. 

Mit hoz 2018?

Most mélyen belenéztünk a varázsgömbünke… de sajnos csak a ködöt látjuk benne. Lehet, hogy túlzásba vittük az ünnepi pezsgőzést? 

Lehet, hogy azt konkrétan nem tudjuk megmondani, hogy 2018-ban vajon melyik táskánkat vásároljátok a legtöbben, de az biztos, hogy mi a 2018-ra is a megszokott minőséggel és megbízhatósággal készülünk. Az év elején érkezik az új kollekció, már izgatottan várjuk, hogy fog tetszeni azoknak, akiknek a véleményére a legtöbbet adunk: nektek, a vásárlóinknak.