TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Táskát szeretnél ajándékozni Karácsonyra? Hogyan válaszd ki a

2017.11.15 18:59

tökéletes darabot?

A legtöbb nő (és sok férfi) számára a táska egy személyes, intim dolog, a karjuk meghosszabbítása, a mindennapjaik része, amiben benne van „az egész élete”. Táskát ajándékozni ezért igazán különleges gesztus, és egyben hatalmas kihívás is. Segítünk, hogyan válaszd ki a tökéletes darabot!

 

Gratulálunk! A nehezén már túl vagy. Ha ezt olvasod, akkor már eldöntötted azt, hogy szerettedet egy jó minőségű, igényes és időtálló, különleges táskával leped meg. A tökéletes darab kiválasztása nem egyszerű, de ha végigolvasod a cikkünket, gyerekjáték lesz.  

Az ajándék, ami beletrafál a közepébe, örömkönnyeket csal az ajándékozott szemébe, mert arra utal, hogy igazán ismered és odafigyelsz rá. Az ilyen meglepetésben nem is maga a tárgy a lényeg, hanem ez az odafigyelés, amit szimbolizál... Az ilyen ajándékokra később is jó ránézni, jó viselni, és az ilyen táskához a megajándékozott évekig ragaszkodik. Ezért külön jó hír, hogy táskáink a legkiválóbb minőségű firenzei bőrből, (legtöbbjük marhabőrből) készült, mert az elnyűhetetlen kategóriába tartoznak. Egy valódi bőrtáska időtálló darab, ráadásul még egyedi is, hiszen ezekből nem rohangál az utcán még több tucat, mint a silány minőségű, nagy tömegnek szánt fogyasztói táskákból!

Bármelyiket is választod a kínálatunkból, a minőség és a tartósság garantált. Most nézzük, hogy milyen egyéb szempontokat érdemes figyelembe venni.

Kinek adod a táskát ajándékba?

  • Táska férfiaknak

Ritkán gondolunk rájuk, ha táska az ajándék, de miért is nem? Még a férfiak is hordanak táskát, kivéve azokat, akik a hozzájuk tartozó hölgyek táskáit használják ilyen célra. „Drágám, légy szíves tedd el a tárcámat, az irataimat, és ha elfér, akkor még ezt a pulóvert is.” Ismerős? Ha a te párod is ilyen, lepd meg egy egyszerű, ám nagyszerű férfi váll-, vagy autós táskával. Lehet, hogy meg fog jelenni a feje felett az a bizonyos kérdőjel, amikor meglátja, de amikor először tapasztalja azt, hogy mekkora szabadság, hogy minden holmija – amiért eddig kuncsorogni kellett, hogy megkapja, mint egy kisgyereknek – kéznél van, onnantól nem is lesz kérdés. Bizony, ekkor konkurenciát kapsz…

  • Táska az idősebb korosztálynak

A nagymamák sokszor nehéz esetek, mert nehéz olyan táskát találni, amiben mindenük elfér, kényelmesek, ízlésesek, de nem öregesek. Tapasztalataink alapján a kifinomult, egyszerű, ám méretesebb darabokat kedvelik. Ezt tartsd szem előtt, ha mindennapi használatra szánod neki a táskát, de ha a te nagyid nyüzsgő típus, aki színházba, koncertekre is jár, érdemes meglepned egy kicsi, elegáns kézitáskával. 

  • Fiatalabb hölgyeknek

Ha egy pörgős, fiatal felnőtt nőnek keresel meglepetést, akinek sosincs elég keze, akkor neki ajánljuk a design hátizsákjainkat. Ezek több féle színben és méretben is megtalálhatóak nálunk, az egészen aprótól a jól pakolható méretig. Ha a kompaktabb táskát keresel, akkor a szemedet a hátizsákká alakítható oldaltáskáinkra vesd! Remek ajándék azoknak, akik egész nap mozgásban vannak, és olyan táskát keresnek, ami mindig igazodik az igényeikhez.  Munkába menet még elegáns oldaltáska, bevásárlás után pedig két mozdulattal azonnal hátizsák lehet. Zseniális!

  • Csak elegánsan! 

A női bőrtáskákat az elegáns hölgyek tudják igazán értékelni. Azok, akiknek a táska nem csak eszköz, hanem valódi kiegészítő. Akiknek a cipő és a táska minden körülmény között összhangban áll az aznapi tervekkel. Nekik (és azoknak, akik szeretnének ilyenek lenni), ajánljuk az elegáns, üzleties megjelenést biztosító bőr női táskáinkat. Legtöbben az olyan táskát szeretik, amelyeket az alkarra akasztva viselhetnek, így igazán csinos lesz az összhatás. 

WOW-ajándék garancia

Garantáljuk, hogy a mi táskáink a legvérmesebb elvárásoknak is eleget tesznek. Ha esetleg mégis mellélőttél az ajándékkal – bár ezt nem tartjuk valószínűnek – akkor sincs baj, csak küldd vissza a táskát, és visszaadjuk az árát!