TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST – a 4. a párodat is...

2017.11.05 07:09

...meggyőzi!

Mi nők pontosan tudjuk, hogy egy jó táska legalább olyan fontos a megjelenésünk szempontjából, mint a jó cipő, a jó smink, a jó haj, a jó blúz, a jó nadrág… na jó, alighanem mindenről meg tudjuk magyarázni, hogy elengedhetetlen a tökéletességhez. 

A táskák mégis különös helyet érdemelnek a szívünkben. Olyan darabokról van ugyanis szó, amik szépségük mellett praktikus funkciókat is ellátnak, így teljesen érthető (és otthon is könnyen megmagyarázható), hogy miért van szükség belőle egy nagyra, egy kicsire, egy csinire és egy sportosra. 

De mi van akkor, ha látszólag mégsem kell új táska, de mégis olthatatlan vágyat érzünk iránta?

Most felsorolunk néhány olyan okot, ami megmagyarázza, miért kell MOST vadonatúj táskát venned. Sőt, abban is segítünk, hogyan add be a párodnak a zsákmány szükségességét!

5 ok, amiért új táskára van szükséged MOST:

 1. Leárazás
  Sőt, még jobb: készletkisöprő akció, 7-28% kedvezménnyel. Legtöbbünk számára önmagában már ez is elég lenne ahhoz, hogy megmagyarázzuk: vadonatúj táskát kell vennünk.
 2. Mert ilyen áron nem kapsz kiváló minőségű, firenzei bőrből, kézzel készült táskát.
  Ez ugye az elsőből következik. Ha most készletkisöprő akciót tartunk, azaz kisöpörjük a készleteket, akkor ezeket a készleteket később már nem veheted meg. Pláne nem ezen az áron.
 3. Mert ezek a táskák nem jönnek szembe az utcán…
  … mindegyik darab limitált példányszámban készül, a legtöbből már csak egyetlen darab elérhető a webshopban. 
 4. Ha tőlünk veszel táskát, garantáljuk, hogy minőségét hosszú éveken keresztül megőrzi.
  Mondd el a párodnak is: ezek a táskák nagyon erős bőrből készülnek. Ez azt jelenti, hogy most évekig nem kell* táskát venned. Mennyit spóroltál!
  *Persze tudjuk, hogy attól még valószínűleg fogsz, hiszen…
 5. … egy nőnek soha nem lehet elég táskája!
  Mert szükség van egy kistáskára, egy nagytáskára, egy csini táskára, egy sportos táskára… de hiszen ezt már kifejtettük az elején.

Tessék, 5 olyan ok, ami a párodat is meggyőzi, miért kell(ett) vadonatúj, bőr hátizsákot vagy válltáskát vásárolnod. De egymás között azért valljuk be: a legfőbb indok, hogy rajongunk ezekért a különleges darabokért és nem tudunk ellenállni a vadonatúj bőrtáska illatának!