TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Táskák és vágyak

2016.11.09 11:44

Hányszor fogalmazódott már meg benned, hogy utazáshoz is szeretnél egy valódi bőrből készült, kifinomult és elegáns kis poggyászt? Akár kicsit, akár nagyobbat. Hányszor érezted úgy, hogy az elegáns bőr kézitáskádhoz nem illik az utazó táskád?

Elképzelted már, hogy a kézitáskád és az utazó kispoggyászod lehetnek tökéletes összhangban, Te pedig igazi dívaként feszíthetnél a pályaudvaron vagy épp a reptéren?

 

 

Eljött az ideje ennek is.

Ne köss kompromisszumot, mert igazán nincs rá semmi okod. Utazhatsz méltósággal, a táskáid kíséretében, büszkén! Ha egy röpke városlátogatásra indulsz vidd magaddal a praktikus, biztonságosan cipzárral zárható, egy lenge váltóruha tökéletes szállítására is alkalmas bőr Zala vagy Betta hátizsákot a hozzád illő színben. Kisméretű kézipoggyászként hű társaid lesznek egész úton.

A utazáshoz nélkülözhetetlen dolgaidat rendszerezzetten el is különítheted egymástól, ha a Zilla bőr hátizsák modellt választod utitársként. 

 

Hétvégékhez, hosszabb túrákhoz szükséged lesz egy nem mindennapi, valódi olasz bőr táskára, amitől eláll a lélegzeted, a környezeted tátott szájjal figyel, és elismerő tekintetek követnek, ahol csak megjelensz! 

Vienna egy igazi pakolós, nagy rekeszes, sok-sok hellyel ékeskedő bőr utazótáska, vállpánttal a hosszabb séták esetére. Válaszd őt, ha a modern formákat klasszikus tartalommal szeretnéd viselni.

 

Adele fekete eleganciája: külső csatos zsebeivel a legfontosabb dolgaid is kéznél maradnak az utazás teljes ideje alatt, belül pedig katonás sorrendben pakolhatod meg a kedvenc ruháiddal.

 

Színek és formák kavalkádja vár rád itt, utazáshoz és hétvégi kikapcsolódáshoz, hogy igazi dívaként hódíthass bárhová is sodor az élet.

Kukkants be valódi olasz bőr utazótáskák világába, nyiss egy új stílus felé vagy újíts be egy prémium bőr utazó táskát a saját kollekciódba stílusodhoz illően!