TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Mivel készülünk neked karácsonyra?

2018.12.14 14:30

Már a nyakunkon vannak az ünnepek, de még hiányzik egy-két ajándék a listáról? Van egy remek ötletünk arra, hogyan ajándékozhatod meg egyszerűen szeretteidet, sőt, magadat is karácsonyra! Egy különleges ajánlattal készültünk, amivel te is jól jársz: minden vásárlásod után 10.000 forint jóváírást kapsz tőlünk! Olvass tovább a részletekért

Egyszer volt, hol nem volt, született egy remek kezdeményezés, ami az Online Pénztárca névre hallgat. Az Online Pénztárca segítségével gyakorlatilag pénzt kereshetsz, miközben vásárolsz, és ez igazán jól jön a karácsonyi szezonban! Amikor először hallottunk róla, nem volt kérdés, hogy mi is csatlakozunk a kampányhoz és elhozzuk ezt a remek lehetőséget nektek, a vásárlóinknak!  Van kedved csatlakozni? Ismerd meg a részleteket!

Mi az az Online Pénztárca?

Az Online Pénztárca egy kezdeményezés azoknak, akik a neten szoktak vásárolni, és akik szívesen spórolnának, illetve keresnének pénzt soppingolás közben. Ez nem csak nálunk, de további 37 webáruházban is elérhető funkció, és összesen kb. 200 000 termékre érvényes. 

Amikor vásárolsz valamit, az adott webáruház a saját kritériumainak megfelelő összeget tesz bele ebbe a bizonyos online pénztárcába. Általában a vásárlásaid egy részét, vagy a leadott megrendeléseid után egyfajta „jutalom” összeget kapsz. Ezt az összeget – változó kereteken belül – elköltheted az adott online felületen. Az Online Pénztárcád tehát – ha több helyen van is – mindig csak az aktuális webshopban elkölthető, minden webshophoz saját pénztárcát hozhatsz létre. Például, a Zapindo Online Pénztárcádban lapuló összeg itt érvényes, azt nem költheted el más weboldalakon, akkor sem, ha másutt is van Online Pénztárcád.

Hogyan kerül pénz az Online Pénztárcádba?

Minden webshopban mások a kritériumok. A Zapindo esetében az Online Pénztárca akció időtartama alatt minden, nálunk leadott rendelésedből a fizetést követően 10 000 forintot visszakapsz az Online Pénztárcádba, így legközelebb, ha nálunk vásárolsz, fel is használhatod már. Az akció ideje alatt minden további vásárlásod alkalmával tovább gyarapítod az Online Pénztárcád tartalmát. Az Online Pénztárca akciót a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottunk 2018. december 31-ig. Siess, nehogy lemaradj róla!

Hogy működik az Online Pénztárca a Zapindo oldalán? 

Az Online Pénztárcádban lévő összeg 500 Ft-os kuponokra oszlik. Minden, 10 000 forint feletti vásárlás során felhasználhatsz 1 db 500 Ft-os kupont az Online pénztárcádból. Ha például kiszemeltél magadnak egy vagány, sportos, de csini hátizsákot, amelynek az ára 22 000 Ft, akkor 2 kupont használhatsz fel összesen 1 000 forint értékben – erre opciót is ajánl a weboldal a fizetési mód kiválasztásakor – így tulajdonképp te csak 21 000 forintot fogsz fizetni azért a hátizsákért. Amennyiben meglepnéd egy családtagodat egy valódi bőr bőrönddel, ami 98 000 forintba kerül, az Online Pénztárcádból levonhatunk 4 500 forintot, így neked csak 93 500 forintba fog kerülni a termék. Az Online Pénztárcádban szereplő összeget nálunk az akciós termékek kifizetésekor is felhasználhatod.

Miért is jó ez neked?

Mert már egyszeri vásárlás alkalmával is garantálod magadnak, hogy a legközelebbi alkalommal olcsóbban juss hozzá egy kiszemelt táskához, bőröndhöz vagy sálhoz, és nem kell különböző kifogásokat találnod a pasid számára sem, amikor megkérdezi: ugyan, miért kell neked még valami a Zapindorol? Vágd csak rá simán, hogy benne van a pénzed az Online Pénztárcában, csak nem dobod ki az ablakon! 

Amennyiben még ajándékot szeretnél vásárolni ismerőseidnek, barátaidnak, látogass el a webshopunkra, ahol számos akciós termék – köztük néhány új darab – közül választhatsz!