TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Karácsonyi dekorációt a táskaboltból? Van néhány ötletünk;)

2018.11.17 09:56

Az ünnepek közeledtével te is egyre jobban érzed magadon az adventi hangulatot? Meghittségre és szépségre vágysz karácsonykor, de még nem tudod, mivel, vagy hogyan díszítsd a lakásod? Nos, idén ez nem okozhat majd problémát, hiszen ahol a kedvenc táskáidat veszed, ott most a  karácsonyi lakásdekort is beszerezheted. 

A karácsonyi készülődés sokaknál már november közepén elkezdődik, hiszen, ha nem szeretnénk kapkodni, kell 1 hónap, mire minden kelléket, ajándékot és egyéb apróságot beszerzünk az ünnepi hangulathoz. Ha terveztél táskát venni karácsonyra a szeretteidnek, vagy akár magadnak, 2 legyet üthetsz egyszerre – nézz körül az adventi lakásdekorációink között is!

Meghitt hangulat az adventi gyertyák segítségével

Az adventi koszorú nem csak szép hagyomány, de ha jól csinálod, kiváló lakásdekoráció is lehet. Koszorút készíthetsz akár te magad is, hiszen nem kell hozzá sok minden. Egy szép koszorúalap, néhány műnövény (az igazi növények sajnos nagyon hamar megadják magukat a koszorún), egy-két toboz, és néhány apró, cuki karácsonyi figura, no meg egy ragasztópisztoly kell hozz és kész! Figyelj rá, hogy a gyertyáknak is maradjon stabil hely, de a koszorúalap ne látszódjon alatta. 

Ha a koszorúd elkészült, válassz hozzá gyertyákat: nálunk találsz bordót, fehéret, krémszínűt, és pirosat a matt színekből, fényes metálszínből pedig aranyat, bordót és gyöngyház színűt. Ha tiszteletben tartod a hagyományokat, érdemes úgy összeválogatnod őket, hogy az egyik gyertya különbözzön: ezt kell majd meggyújtanod a 3. vasárnapon. Lehet az metálbordó, míg a többi matt bordó, vagy legyen az az egy teljesen más színű, mint a többi – csak figyelj a színek harmóniájára.

Úszógyertya felhasználása a lakásdekorban

Egy tál vízen úszó gyertyákat tartani a nappaliban szép látvány, de egy kicsit lerágott csont már. Ha valami extrát szeretnél, kelleni fog hozzá néhány széles szájú üvegváza, lehetőleg egységes formájú – gömb, vagy tömb, henger vagy kocka, az mindegy. 

  1. Ha már tudod, mely színek fognak nálad dominálni karácsonykor, akkor ezekből válassz néhány gömbdíszt és tölts beléjük egy kevés homokot, vagy díszgyöngyöt, majd jól zárd vissza a gömbdíszt. 
  2. Helyezz el köztük néhány átlátszó gömböt is, amelyben elrejthetsz a díszkövek közt egy-egy apró karácsonyi figurát is. 
  3. Ezeket helyezd el szépen leválogatva a vázákban, majd önts rájuk annyi vizet, hogy a peremétől csak néhány cm válassza el. 
  4. Amikor a gömbök lesüllyedtek a váza aljára, helyezd el őket a lakás különböző pontjain, és ha kész, tegyél a vízfelszínre néhány úszógyertyát és gyújtsd meg őket – az eredmény lenyűgöző lesz! 

Egyet ne felejts el: soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül! Úszógyertyát nálunk 12 db-os, illatmentes kiszerelésben találhatsz. Mindegyik úszógyertyánk fehér színű, így minden stílushoz remekül passzol.

A fény a hangulatteremtés egyik alapja, ne félj hát használni! Gyűjteményünkben nem csak adventi- és úszógyertyát, de olyan poharas gyertyákat is találsz, amelyek mintában és illatban is passzolnak a karácsonyi hangulathoz. Válogass köztük bátran!