TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Kell-e kiegészítőket viselned?

2018.11.08 15:58

Másodlagosnak tartod a kiegészítők viselését? Úgy gondolod, az a lényeg, hogy milyen ruhát viselsz, hogy milyen a frizurád, és ez már elég? A mai cikkünkben arról beszélgetünk, számítanak-e a kiegészítők, érdemes-e energiát és időt feccölni abba, hogy milyen apróságokat viselsz.

A reggeli öltözködés során átgondolod, milyen nadrágot/szoknyát húzol, milyen felsőt,  hogyan fésülöd a hajad, odafigyelsz, hogy a cipőd is passzoljon, és a táskádat is a szettedhez választod ki. De vajon elég ennyi? Vagy sok múlik egy jól megválasztott nyakláncon, karkötőn is? A mai cikkünkben ezt a kérdést járjuk körül: megnézzük, hogyan járulnak hozzá az egyes kiegészítők a megjelenésedhez, és mennyit számítanak a valóságban.

Kalap, hajcsat, kendő – mindent a fejtetőre!

Na persze, nem egyszerre. Egy elegáns kalap nem csak eltakarja a fejed tetejét, vagy óvja a hajad az esőtől, de olyan titokzatosságot és bájt kölcsönöz az arcodnak, amitől az erre fogékony pasik azonnal a közeledbe akarnak férkőzni. Egy széles karimájú kalap kiemeli a szép arcéleket, és hangsúlyozza az ajkaid vonalát is – okkal imádják a sikkes nők is ezt a kiegészítőt. 

Kevesebben viselik, de a kontydísz, vagy egy kicsit hangsúlyosabb hajcsat, hajgumi is a hajadra irányíthatja a figyelmet. Bármennyire is furcsának tűnik, a férfiak nagy részét igenis vonzza egy igényes, szépen fénylő női hajkorona – akkor is, ha lófarokba vagy kontyba van kényszerítve. Ne sajnáld a hajadtól a figyelmet!

Nyaklánc – apró meglepetés, vagy hatalmas figyelemmágnes?

Tulajdonképpen a ruhádtól és a hangulatodtól függ, hogy milyen nyakláncot viselsz kiegészítő gyanánt, a nyakék mérete és típusa pedig meghatározza azt, hogy mire irányítja a figyelmet. Egy apró, csillogó gyémánt medállal ellátott vékony ezüstlánc szépen mutat egy keskeny női mellkason, míg dús keblek közt elveszne. Utóbbit viszont remekül kiemeli egy nagyobb, szélesebb nyakék, akár több medállal, míg ugyanez a kiegészítő „maga alá gyűrné” a törékeny alkatú hölgyeket. Látogass el valódi, hozzáértő ékszerészhez, aki szívesen ad útmutatást, hogy könnyebben találd meg a saját alkatodhoz, személyiségedhez és stílusodhoz illő nyakéket. Egy tökéletesen megválasztott nyaklánc kiemelheti a dekoltázsod, hangsúlyozhatja a nyakad szép íveit, a kulcscsontod kecsességét – nem véletlenül kapta a nyakÉK nevet, hagyd hát, hogy végezze a dolgát!

Karkötő – egy, vagy több legyen?

Mint oly sok minden esetében, úgy a karkötőknél is igaz, hogy a kevesebb néha több. Egy időben persze divat volt, hogy 5-10, különböző színű fém karperec csilingelt a nők vékony csuklóján, de valljuk be, nem ok nélkül volt ilyen rövid életű ez a trend. Karkötőből elég maximum 2, viselheted a kettőt egy csuklódon, vagy egyet-egyet mindkettőn, de mindig ügyelj arra, hogy passzoljanak egymáshoz és a ruhádhoz. Egy jól megválasztott karkötő nem csak a csuklód körméretét, hanem rengeteg mást is elárul rólad:  igényességről és ízlésről mesél,  de akár a személyiségének egy-egy rejtett darabját is megmutathatja egy jó megfigyelő számára – márpedig akit érdekelsz, az jó megfigyelő lesz már az első randin is. Egy dologra figyelj még nagyon, mielőtt karkötőt választasz: ha a karórádat állandóan hordod, karkötőt a másik csuklód köré csatold, megtartva az egyensúlyt és figyelve a magad kényelmére is.

A táskák, azok a drágák!

Persze lelkifurdalásunk lenne, ha kihagynánk a kiegészítők közül a szívünknek oly kedves táskákat, hiszen annyi mindent adnak nekünk. Nem csupán őrzik a legféltettebb és legfontosabb apróságainkat, de fenomenálissá varázsolhatnak egy egyszerű, hétköznapi szettet, bájossá egy unalmas ruhát, és dögössé egy „egyszerű” irodai munkaruhát. Egyfajta pluszt adnak nem csak az outfitednek, de az önbizalmadnak, de a kisugárzásodnak is – válaszd meg hát jól a táskáidat!

Sálak és táskák szép számmal találhatók a kínálatunkban, sőt, ha szemfüles vagy, további kiegészítőket is lelsz: válogass köztük bátran!