E-mail 0-24 óráig: info@zapindo.hu

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

TOP termékek

Hírlevél

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Partnereink

Termékajánló

Különleges

Táskák

Találd meg az új kedvenced!

Részletek

Napszemüveg

minden napra

Trendi és stílusos!

Részletek

Hangulatok

újraértelmezve

Dekoráció és ajándék!

Részletek

Táskával

tökéletes

Légy magabiztos, légy önmagad!

Részletek

Blog
2018.10.10 21:07

Őszi táskatrendek – milyen izgalmakat tartogat az idei október?

Megjött az ősz, és vele együtt a szezonális táskatrend is. Kíváncsi vagy, milyen lesz az idei felhozatal a tavalyihoz képest? Mi változott a stílusban, a megjelenésben táskák terén? Most megmutatjuk neked az őszi táskatrendeket a kifutókon.

Napjainkban a táskák már nem csupán kiegészítők, sokkal inkább divat- és stíluselemek. Egy egyszerű öltözéket is extravagánssá tehet egy merész táska, és egy vagány outfit is lehet elegáns a jól megválasztott táskának köszönhetően. Kíváncsi vagy, milyen az őszi táskatrend 2018-ban? Eláruljuk!

Spring vibes

Meglepő lehet, de a tavasz színei még ősszel is hódítanak – nem is akárhogyan. Az égkék, az ultraviola, a napsárga, a pink és a babarózsaszín a tavaszi madárcsicsergések óta töretlen népszerűségnek örvendenek. Válassz bátran élénk, vibráló, élettel teli színt az esős, szürke őszi napokon is, és hozz vidámságot a napjaidba.

Érdekes párosítások

A korábbi divattrendektől eltérően idén az az igazán vagány, ha a táskád színe a kabátodhoz, az alatta – szigorúan láthatóan – viselt pulcsidhoz, a sapkádhoz, vagy egy egyszerű hétköznapi outfitben a kivillanó zoknidhoz passzol. Merj merész lenni, ha zoknit villantasz, az legyen extravagáns, akár csak a táskád!

Népszerű anyagok

Idén bevett divat a kifutókon is, hogy a táska anyagában is passzoljon a blézerhez, kabáthoz vagy sapkához – legalább részben. A legnépszerűbb anyagok a kordbársony, a hasított bőr, illetve a különböző bőrutánzatok. Nem ritka az anyagok keverése, illetve a különös elemek megjelenítése, például a stílusidegen díszcsatok, méretes cipzárak, vagy akár azok a bizonyos fémkarika-pántok a Roksanda kézitáska-kollekciójában.

Formavilág és a méretek

Idén a hűvös idővel együtt visszatérnek az övtáskák is, bár szolidabb megjelenéssel, mint a korábbiak. Az idén divatos övtáskák tulajdonképpen egy övre csatolható zseb, vagy pénztárca méretének felelnek meg, stílusosan többnyire bőrből elkészítve. Ezeken a miniatűr táskákon kívül persze továbbra is divatban maradnak az apró kézitáskák, a kedves válltáskák és a hatalmas „mindentbele”-érzést keltő shopperek. Formák tekintetében néhány ismert divatmárka megmaradt a hagyományos henger és kör alaknál, ahogyan azt a Louis Vuitton és az Etro kollekciójában is láthatjuk. A Chanel viszont csavart egyet a történeten, épp csak annyit, hogy egyszerűből nagyszerűt alkosson. Az óriási, bevásárlószatyorra hajazó táskájukat feldobták egy hatalmas márkajelző felirattal, és egy vagány betűtípussal, hogy a hétköznapokon is kitűnhess a tömegből. Ha pedig a tökéletes eleganciára vágysz, és szereted a feltűnést, akkor neked találták ki az apró üvegcse-formájú, üveghatású táskácskát. A kicsinyítő jelzőt nem ok nélkül kapta, hiszen alig nagyobb egy átlagos parfümös üvegnél, és elegáns, vékony fémláncon lóg.

A legextrémebb darabok

A kifutókon nem a Chanel üvegtáskája volt a leginkább megbotránkoztató, hanem például Claudia Li szabályos balkonláda-fazonú darabja is megér egy pillantást. Eközben a Miu és a Brock Collection fonottkosár-táskával, az Eugenia Kim pedig szalmakalap-táskával vette le a lábáról a táskaőrülteket.

Ha további extrém fazonokra, színekre vagy formákra vágysz, böngéssz a weboldalunkon, hiszen hozzánk is érkezett néhány irigylésre méltó őszi darab.

Webáruház készítés