TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Miben különbözik a nyári és az őszi táskád?

2018.09.27 13:30

Sokszor a férfiak nem értik, miért kell minden szezonra más táska, vagy esetleg több is.  A te környezetedben is akad, aki mindig felteszi a kérdést: mégis miben különbözik a nyári és az őszi táskád? Íme néhány válasz a kérdéseikre!

Sosem egyszerű, ha magyarázkodni kell, de mindenkinek más a hobbija, más a fontos. Ha neked a táskák, hát azok, de akard megindokolni. Ahogyan van, aki órákat tud beszélni a biciklijeiről, úgy valószínűleg te is tudsz a táskáidról, hiszen az életed részei, napi használatban vannak. De miben is különbözik egyik a másiktól? Miért kell külön nyári és őszi „szett”?

A nyári táskák

Az első szempont a nyári táskák kapcsán, amiben különböznek az őszi táskáktól, hogy kisebbek. Hiszen nyáron nem viszel magaddal túl sok mindent: iratokat, lakáskulcsot, pénztárcát, telefont, meg esetleg egy kis palack ásványvizet. Ezeknek nem is kell sok hely, és a legtöbb nyári táska hátizsákként funkcionál, hogy szabad legyen mindkét kezed. Nyári táskának sokan olyan kézitáskát választanak, ami nem zárható, vagy maximum egy patenttal, hiszen ilyenkor lazán vagyunk, szeretünk csak beletúrni, viszont a nyitott táska nem túl előnyös, ha elmúlik a kánikula. 

 A nyári táskák emellett gyakran színesek, élénkek, ami nem biztos, hogy passzolna egy őszi outfit színvilágához, hangulatához (persze akadnak kivételek itt is). 

Ha már outfit: a nyár folyamán többnyire lenge ruhákat, pici farmershortokat viselsz teniszcipővel, esetleg koktélruhát magassarkúval. Az egyetemen vagy a munkahelyeden azonban ezt nem teheted meg, márpedig ősszel mindkettő beindul. Ősszel a visszafogottságra, az eleganciára kell törekedned, amibe sajnos nem fér bele a rikító, élénk színvilág. 

Az őszi táskák

Ősszel a méret a lényeg, ez lesz az elsődleges szempont. Egy jó egy őszi táska több zsebből áll, pakolhatóbb. Elfér benne az alapfelszerelésen felül egy tartalék pulcsi vagy dzseki, egy esernyő, egy sál vagy kendő, de akár egy váltás ruha is, ha ottalvós bulit szerveztek, az időjárás ugyanis szeszélyes ilyenkor. Könnyen lehet, hogy egyik nap kisruhában is meleged van, a következő napon pedig farmerban és pulcsiban is dideregsz: ebben segít egy nagyobb táska, amiben gond nélkül elfér minden, amire szükséged lehet. Az őszi táskák nem csak nagyobbak, de visszafogottabb színvilággal rendelkeznek. A fekete, a fehér, bordó, bézs, khaki mind-mind olyan őszi szín, amit szinte bármihez fel tudsz venni, főleg, ha a munkahelyed vagy az egyetem megköveteli az elegáns megjelenést. Ezen felül a legtöbb őszi táska cipzárral zárható, sőt, akad olyan is, amelynek külön külső rétege van, amiből kiveheted a belsőt – így véd téged és a cuccaidat a hirtelen záporok okozta kártól.

Kíváncsi vagy, milyenek az őszi táskák? Vess egy pillantást az újdonságainkra, és ess szerelembe valamelyik csodaszép darabbal, hiszen az ősz már itt van!