TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Új kollekció - milyen lesz 2018 ősze?

2018.09.21 08:02

Itt van az ősz, itt van újra – természetesen az új, 2018-as őszi kollekcióval együtt. Most, hogy szép lassan kisöpörjük a raktár néhány polcát, végre elférnek majd az idei, dögös őszi darabok. Kíváncsi vagy, mit hoz neked az új szezon?

A 2018-as őszi kollekció végre megérkezett! Apropó, beszerezted már a készletsöprés miatt leárazott kedvenceidet? Reméljük, azért mellette is maradt még hely a szekrényedben, ugyanis idén ősszel valami egészen újat hoztunk neked, 2 új táska és rengeteg szín formájában.

Praktikusság

Az új kollekciónk egyik darabja, a Diva’s Bag ZANDA sok tekintetben felrúgja az eddigi tendenciát. Az első ilyen a praktikussága, ugyanis egyszerre hátizsák és kézitáska is – attól függően, mire van épp szükséged. Keskeny, elegáns, mégis kényelmes pántok tartják a válladon, ha kirándulni indulsz, ha iskolában használod, vagy csak szereted, ha szabad a két kezed. Ha azonban fel szeretnéd akasztani vagy a kezedben vinni, azt is megteheted: a tetején ugyanis erős, masszív bőr fület találsz. 

A méret igenis számít

Ezt a táskát azoknak ajánljuk, akik állandóan rohannak, egyik helyről a másikra, majd a harmadikra. Ha te is ilyen vagy, jól tudod, hogy nem elég csak az alapfelszerelést vinni magaddal, mindig lesz mellé plusz 5-10 dolog, amit valahogyan bele kell suvasztanod egy női táskába. Ami jó lenne, ha ki is nézne valahogy, nem úgy, mint a legtöbb túratáska. 

Erre a helyzetre tökéletes lesz számodra az új ZANDA, ami 28 cm x 32 cm x 12 cm, egy nagy- és egy külső, cipzárral zárható zsebbel. Természetesen, ahogyan azt a Zapindo táskáknál már megszokhattad, a ZANDA is rendelkezik egy rejtett, cipzáras belső zsebbel, ahol biztonságba helyezheted az irataidat, illetve a fontos apróságokat is. A megszokott, magas minőségű olasz marhabőr ápolásából már kiokosítottunk egy korábbi cikkünkben, a ZANDA esetében azonban a belső tisztítása sem nagy ördöngösség, hiszen fekete, poliészter bélése jelentősen megkönnyíti a dolgodat. A súlyát tekintve is kissé kilóg a sorból, az új őszi kollekciónk legszexibb darabja ugyanis kereken 1 kg-t nyom önmagában. Nagy örömünkre szolgál azonban, hogy bármilyen szetthez kiválóan alkalmazható, mert számos színben gyártják, például  basic fekete, ezüst, konyak, sötétkék, de a merészebbek találnak maguknak bordó, arany, púderrózsaszín és mustársárga színben is.

A nagy utazóknak

Szeretsz túrázni, sokat sétálni, új helyeket felfedezni? Akkor is, ha ehhez sok-sok kilométert kell utaznod? Ha ezekre igennel feleltél, akkor az új őszi kollekciónk másik darabja, a Diva’s Bag LUDOVICA neked készült! Kényelmes vállpántjainak köszönhetően hosszú távon is kellemes cipelni, méreteiből (28 cm x 35 cm x 10 cm) adódóan praktikusan lehet bele pakolni, és az irataidat, valamint a telefonodat is külön tudod benne tárolni egy zárható zsebben. Ugyanúgy két zsebből áll, mint a ZANDA, minden bélése poliészter, míg maga a táska és a pántok minőségi olasz marhabőrből készültek. Amennyiben sokat utazol repülővel, ez a táska valóságos álom lesz számodra, ugyanis összesen 1 kg tömegű, és minden légitársaságnál megfelel a kézipoggyász méretének – direkt utazóknak készült.

Te melyiket fogod hazavinni a 2018-as őszi kollekcióból? A laza városit, vagy a vagány túrázót? Esetleg mindkettőből egyet?