TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Hogyan lesz valakiből táskafüggő?

2018.08.23 09:12

Hány táskája van egy nőnek? Micsoda egy vicc kérdés! Természetesen sok! Ugye, te is így vagy vele? Kell egy pakolós, egy csinos, egy hétköznapi, egy business… de ne feltételezgessünk, nézzük csak meg, hány táska bújik meg egy átlagos nő gardróbjában, és hogyan jut el valaki idáig!

Nehéz megmondani, hány táskája van egy nőnek, hiszen mindenki más és más: akad, aki a cipőkből, akad, aki a táskákból, és van, aki a kabátokból képes hatalmas mennyiséget felhalmozni a gardróbjába. A táskagyűjtést is el kell azonban kezdeni valahol: lássuk, hol kezdik a legtöbben és mégis hány táskája van egy nőnek?

1. Az első lépések

Táskára mindenkinek szüksége van – még annak is, aki ezt ideig-óráig megpróbálja tagadni. Az alap felszerelés (kulcsok, iratok, telefon, töltő, pénztárca, zsebkendő, és néhányunknak még egy kis neszesszer a sminkkészletnek) egyszerűen semmilyen női farmer zsebeiben nem elrejthető, képtelenség táska nélkül mindet magunknál tartani. Éppen ezért szoktuk megvenni az első táskát úgy, hogy az minden igényünknek megfeleljen (nem fog). Legyen kicsi, mert nem akarunk sokat cipelni és nem is kerül bele sok dolog. Legyen fekete, fehér vagy bézs, esetleg barna, mert az mindenhez megy. A fazon itt még teljesen mindegy. Egyelőre.

2. Amikor rájössz, hogy tévedtél

Előbb vagy utóbb mindenki rájön, hogy 1 táska egyszerűen kevés. Mert igenis lesz olyan alkalom, hogy nagyobb táskára lenne szükséged – hacsak nem szeretnél a táskád mellett további szatyrokat is cipelni -, vagy éppen túl nagy az a táska, amit magaddal tudnál vinni. Esetleg olyan eseményre mész, ahová érdemes még egy fokkal elegánsabb táskát vinned, vagy épp túl elegáns a választott táskád és amiatt fogsz kilógni a sorból. Persze olyan is volt már a világtörténelemben, hogy valaki egyszerűen megunta, hogy hátizsákot hordjon és kényelmesebbnek gondolta a kézi- vagy válltáskákat. Vagy épp fordítva.

3. Amikor támadnak a színek 

Örökérvényű tény, hogy a színeknek hatalma van : nem csak a dizájnért, de a hangulatodért is felelősek! Hamar rájössz majd, hogy egyetlen fekete, fehér, vagy bézs táska kevés és unalmas, ha minden szettedhez azt viseled. Igenis kellenek a színek akkor is, ha táskáról van szó: egy nyári ruhát feldob az okkersárga, egy kosztümöt dögössé tesz a bordó és egy koktélruhát elegánssá varázsol az éjkék. Előbb vagy utóbb azon kapod majd magad, hogy akár egyazon fazonból is több különböző színű táskád van – és ez így van rendjén!

4. Végstádium: a szerelembe esés

Neked is ismerős az az érzés, amikor meglátsz egy táskát, és úgy érzed, eddig csak rá vártál, őt kerested minden darabban és egyszerűen tökéletes? Őszintén, hány táskádat vetted meg így? Nem, ne is gondolj bele, addig jó, míg nem számolgatod. Kezdő táskafanatikusoknál eleinte gyakoribb ez a jelenség, azonban a rutinos és gyakori vásárlással fokozatosan emelkedni fog a léc, nagyobbak lesznek az elvárásaid egy táskával kapcsolatban, hiszen minek vennél egy századik ugyanolyat? Egy idő után eljutsz oda, hogy nem esel lépten-nyomon szerelembe: amikor azonban betámad az érzés, már pontosan tudod, hogy most tényleg ez a táska a Nagy Ő.
Akkor is, ha ő a századik.

Összességében tehát, mindegy, hány táskája van egy nőnek, előbb vagy utóbb úgyis több lesz. Ez egy természetes folyamat, küzdeni ellene teljesen felesleges és hasztalan – inkább csak élvezd!