TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Íme a világ legviccesebb, legextrémebb táskái!

2018.08.13 11:51

Mindenkinek vannak nehéz napjai, amin valahogyan át kell lendülni - így van ez a divattervezőkkel is. Nem tudjuk, hogy ezeket a táskákat komoly szándékkal, vagy csupán egy unalmas hétfői napon móka gyanánt tervezték, az azonban biztos, hogy akárhányszor szembejön közülük egy, garantáltan jobb kedved lesz!

Veled is előfordult már, hogy az utcán szembejött veled valaki egy olyan táskával, amitől azonnal nevetned kellett, esetleg hüledeztél rajta egy pár percig? Ha még nem, épp itt az ideje egy kicsit elmerülni a témában, hiszen rengeteg extrém és vicces táska van a világon, ami meghökkent, vagy felvidít – összegyűjtöttük neked a legjobbakat.

Zeneőrülteknek

Őszintén, létezik királyabb dolog egy táskánál, ami egy az egyben úgy néz ki, mint egy basszusgitár? Ha zenész vagy, vagy csak rockrajongó, akkor számodra biztosan nem! Bár nem tudsz akármit belepakolni, az alap dolgokat, meg egy-két doboz sört bele tudsz gyömöszölni, ha házibuliba indulsz, innál egy bort a Szabadság hídon, vagy egy fesztiválra mész a kedvenc együttesed koncertjére. Vajon a biztonsági őrök elhiszik, hogy ez egy gitár, vagy mindenféleképpen ellenőrizni akarják a tartalmát?

https://hu.pinterest.com/pin/400257485602688152/ 

 

Csirketasi – nem csak vidéki csajoknak

Ha valaki őszintén el tud menni emellett nevetés nélkül, akkor annak biztosan nincsen humorérzéke. Tökéletes táska, ha szereted megbotránkoztatni a népet, például remek lehet, ha tojást venni indulsz, vagy épp polgárpukkasztásra is használhatod, ha az esti grillcsirkét veszed meg, majd teszed el ebbe a táskába.

https://hu.pinterest.com/pin/707839266409310603/    

Apupocak-hasitasi

Leírva is borzalmas, hát még, amikor valaki viseli! Az övtáska mintája úgy néz ki, mint egy erősen elhanyagolt, 40 feletti, sörhasú férfi szőrös hasa – ugye, milyen csábítóan hangzik? Mindenesetre igencsak népszerű, akár vicces ajándéknak, akár olyan emberek gyűjteményébe, akik kifejezetten szeretnek másokat megnevettetni – vagy épp megbotránkoztatni.

 https://hu.pinterest.com/pin/217720963220506839/ 

Nyeregtáska másképp

Aki lovagol, vagy lovagolt már, az tudja, hogy a nyeregre erősíthető nyeregtáska remek szolgálatot tesz egy hosszabb kirándulás során: elfér benne az élelem, az innivaló, az elsősegélycsomag, és szükség esetén az esti kempinghez is néhány fontos eszköz. Az igazán lóimádó csajoknak azonban egy másfajta nyeregtáska is dukál – nézz rá, és ess szerelembe! Egyszerre elegáns, nőies és vagány, ráadásul bőr is, tehát biztosan tartós.

https://hu.pinterest.com/pin/571746115189023341/ 

Rönktáska

Igazi favágó-alkat pasid van, feszülő izmokkal, kockás inggel és szakállal? Öltözz hozzá, és szerezz be egy igazán mókás és praktikus táskát, amibe minden fontos alapfelszerelése(d) elfér! A vékony lánc pánt tökéletesen passzol a fa hatású külsőhöz, és mivel pici, szinte bárhová magaddal viheted. Hát nem imádnivaló? 

https://hu.pinterest.com/pin/815433076256457901/ 

Insta-sztár táskák

Egyre jobban kezd divatba jönni a mókás formák viselése, immár nem csak a pólókon, de a táskákat tekintve is. A legújabb trendek szerint már bármibe beleteheted a telefonodat és az irataidat: egy unikornisfejbe, Rubik kockába, tejesdobozba, popcornos vödörbe vagy akár egy könyvespolcnyi könyvbe. Nem is akárhogyan: mindegyik táska a lehető legpontosabb grafikával, strapabíró anyagból lett kivitelezve a tökéletes és meglepő megjelenésért. Neked melyik a kedvenced? 

https://hu.pinterest.com/pin/730568370772093879/?lp=true 

Egy nőnek mindig szüksége van táskára, az elegáns és a laza eseményeken is. Amikor csak a barátaiddal mész kikapcsolódni, nyugodtan megengedheted magadnak azt a luxust, hogy igazán extrém, vagány vagy polgárpukkasztó táskát válassz ehhez. Neked melyik a kedvenced?