E-mail 0-24 óráig: info@zapindo.hu

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

TOP termékek

Hírlevél

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Partnereink

Termékajánló

Különleges

Táskák

Találd meg az új kedvenced!

Részletek

Napszemüveg

minden napra

Trendi és stílusos!

Részletek

Hangulatok

újraértelmezve

Dekoráció és ajándék!

Részletek

Táskával

tökéletes

Légy magabiztos, légy önmagad!

Részletek

Blog
2018.08.04 16:03

Miért jó szezonon kívül nyaralni és mit vigyél magaddal?

A nyaralószezon nagyjából az iskolai nyári szünet idejére tehető. Ezek a nyár legmelegebb hónapjai, a legtöbben ilyenkor tudnak több szabadságot kivenni és akár messzebb is elutazni. Augusztus közepe után sok helyen már utószezonnak számít – pedig ilyenkor is lehet fantasztikus a nyaralás! Most eláruljuk, miért jó szezonon kívül nyaralni, és azt is, mit vigyél magaddal!

A szezonon kívüli nyaralás nem csak azt jelenti, hogy egy héttel, vagy hónappal előtte (vagy utána) indulsz, de azt is magába foglalja, amikor a tél közepén vágsz bele. Mindegyiknek megvan a maga szépsége – ezeket gyűjtöttük most össze neked.

Közvetlenül a szezon előtt vagy után

Ilyenkor minden nyugodtabb. Még nem tart, vagy már lement a nyaralódömping, nincsenek jelen annyira az éjszakai élet megszokott zajai. Sokkal könnyebb (sőt, esetenként olcsóbb is) szállást találni még a legnépszerűbb helyeken is, hiszen az apartmanok, hotelek és kempingek ilyenkor mind nyitva vannak, de sokkal kevesebb vendég száll meg ilyenkor. Nem kell sehol tömegnyomorra számítanod: nem lesznek kilométeres sorok, dugók, vagy bevásárlási dömping. Ilyenkor azonban egy kicsivel több mindent kell magaddal vinned az utazótáskádban: a pulcsik mellett, amik kellhetnek a hűvösebb estékre, érdemes egy vastagabb könyvet is betenned, hiszen az esti órákban már nem biztos, hogy annyi program közül választhatsz, mint szezonban. Jó, ha viszel magaddal laptopot és a kedvenc filmedet, sorozatodat, hiszen a tv sem biztos, hogy sok érdekeset közvetít.

Az őszi vagy tavaszi hónapokban

Ilyenkor a megszokott nyaralóhelyek helyett érdemes természetközeli nyaralást szervezni, akár egy vadkempinget, akár egy glampinget, hiszen a természet ebben az időszakban nagyon változó, különleges és meglepő – biztosan meseszép képeket készíthetsz majd, szóval fényképezőgépet mindenképp vigyél magaddal! Ilyenkor a nap sem süt olyan hévvel és erővel, ezért érdemes nagyokat sétálni, jókat játszani, és kihasználni, hogy nem olvadtok el a forróságtól. Azonban jó, ha viszel magaddal sportszert, kártya- vagy társasjátékot, ugyanis ebben az időszakban gyakrabban fordul elő, hogy elered az eső.

„Nyaralás“ télen

Ez az, amire szerintünk mindenkinek szüksége lenne. Pont félúton van az idei és a következő nyaralás között. Ilyenkorra fásulunk bele leinkább a szürke mindennapokba, a hóba, latyakba, a nap állandó hiányába. Ilyenkor érdemes bikinit, törölközőt, kedvenc könyvet, barátokat felnyalábolni és elutazni valamelyik napfényes helyre. Szerencsére ma már nem olyan nehéz jó áron repjegyet találni, bárhova is szeretnél menni – főleg a szezonon kívül. Ha nem is vágsz bele ekkora utazásba, egy wellnesshétvége vagy hosszú hétvége neked is bele kell, hogy férjen: engedd ki a gőzt, gyűjts magadnak plusz energiákat a meleg, napfényes hónapok érkezéséig.

Nyaralni bármikor el lehet menni, főleg akkor , amikor úgy érzed, nem bírod már tovább a hajtást. Legyen ez akár 2, akár 5 nap, vagy egy hét, külföldön vagy belföldön – a lényeg, hogy töltődj fel energiával!

Webáruház készítés