TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Tombol az esküvőszezon - milyen táskát vegyél fel a ruhádhoz?

2018.07.18 13:35

Tavasztól kora őszig tombol az esküvőszezon, szinte mindenki erre a pár hónapra időzíti a Nagy Napot. Meg tudjuk érteni, hiszen ilyenkor a dekorációkban is nagyobb a választék: az élő virágok, valamint az élénk színek kevésbé illenek egy téli vagy őszi esküvőhöz. A nyár másik nagy előnye, hogy vendégként is választhatsz lengébb, könnyedebb ruhát, hiszen a meleg, napos idő garantált. Azt tudod már, milyen táskát vegyél fel a ruhádhoz, ha esküvőre vagy hivatalos?

Az, hogy milyen ruhát választasz az esküvőre, sokszor az esemény témájától függ. Lehet hosszú, vagy rövid, selyem vagy taft, pántos vagy pántnélküli, egy biztos: egy kisruha vagy estélyi nem rendelkezik zsebekkel, így a telefonodat, a kulcsaidat és az irataidat (na meg a zsebkendődet) máshova kell tenned. Összeírtunk pár tippet, hogy milyen táskát vegyél fel a ruhádhoz, hogy az passzoljon egymáshoz és az eseményhez is!

Táska vintage esküvőhöz

Az elmúlt néhány évben kezdett divatba jönni a vintage esküvő, ami rengeteg ember szívét meghódította. Nem csak a nők, de a férfiak is tudnak vele azonosulni, mert romantikus, de nem cukormázas. Ha már megvan a ruhád a vintage esküvőre, akkor a Diva’s Bag MARILENA lesz a számodra tökéletes választás. Nem apró darab, de legalább a kísérőd fontos dolgai is elférnek benne, cserébe viszont pillekönnyű és igazán vagány. Merész színei illenek a nyárba, de a vintage stílushoz is passzol, kézitáska lévén pedig könnyen a karodra is akaszthatod, ha szükséged van mindkét kezedre – például, hogy el tudd kapni a csokrot.

Mit vegyél fel, ha szigorú a dress code?

Vannak menyasszonyok, akik a nagy napot igazán rivaldafényben szeretnék megélni. Akik szeretnének legalább egy napra filmcsillagok, szupersztárok lenni, éppen ezért a dress code-ot is szigorúan szabják meg a násznépnek: szmokingok és estélyik napja ez az esküvő, ha pedig igazán hatásosak szeretnének lenni, a szertartást napnyugtakor, estébe nyúlóan tartják meg. A nyári esték viszont hűvös szellőkkel járhatnak, főleg, ha az ember lányán csak egy pánt nélküli, vékony anyagból készült ruha van. Ilyenkor hatalmas segítség egy elegáns nyári kendő, amelyet elrejthetsz egy apró kézitáskában. A Diva’s Bag DORINA kiváló kísérőd lesz az esküvőn, félmerev kialakításának köszönhetően akkor is jól mutat, ha alig van benne valami, kifejezetten elegáns alkalmakra készítették, így visszafogott színekben elérhető. Valódi bőr, mint minden Zapindo táska, különlegessége pedig, hogy önmagában is csupán 0,8 kg, így nem kell attól tartanod, hogy elzsibbad a karod a nap végére egy kendő miatt.

Ha az esküvő jelszava a koktélruhák forgataga

A tenger- vagy óceánparti esküvők még nem mentek ki a divatból, ahogyan a nyári koktélok, strandparty-k sem. Ha az esküvő témája a koktélruhák, a mottója pedig a „summer vibes”, akkor nem lesz nehéz dolgod: válassz egy nem túl rövid, de nem is túl hosszú, színes, csinos koktélruhát, és keress egy színben hozzá illő Diva’s Bag BIDDY-t. Apró téglalap alakja lehetővé teszi, hogy egy kezeddel tudd fogni, de kényelmes, vékony bőr pántja segítségével a válladon is hordhatod. Elférnek benne a legfontosabb dolgaid és igazán extravagáns színekben is kapható. Az ilyen esküvőkön szinte garantált, hogy helyes szingli pasiba botlasz, a Biddy pedig a legjobb társad lehet a random randevú során, hiszen elfér benne a piperetáskád is!

A cikkünk csak ízelítő, ne aggódj, ha úgy érzed, egyik sem tökéletes. Nézz körül webshopunkban, mert rengeteg elegáns, csinos, romantikus táskánk van még számodra!