TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Anyaként is csinosan

2018.07.13 08:39

...mi mindent kell magaddal vinned nap mint nap, és mindez miben fog elférni?

Az anyaság az egyik legnagyobb kihívás – és nem csak otthon, a 4 fal közt. Egy anyának is mennie kell bevásárolni, hivatalos ügyeket intézni, vagy – tessék csodálkozni – a barátnőkkel találkozni. De attól, hogy anyuka lett, egy nő nem növeszt plusz karokat (pedig milyen jó lenne!), így jobb híján ismét a legjobb barátjához fordul: a táskákhoz. Na de milyen táskába fér bele minden, amire egy anyukának és gyermekének szüksége van? Megmutatjuk!

Akár a körzeti orvoshoz, akár fagyizni, sétálni vagy barátokkal találkozni indultok, egy (vagy több) gyerekkel mindig több cuccod lesz, mintha egyedül mennél. A két kezedre viszont szükséged van, hiszen egy csecsemőt tolni kell a babakocsiban, illetve egy nagyobb gyerkőcnek már a kezét is kell fogni, az innivalóját is elő kell kotorni, és közben persze kezét sem szabad elengedni. De mégis milyen táska lehet képes arra, hogy ne csak az anyuka további 5 karja legyen, de emellett jól is nézzen ki? Nos, a megoldás nem a pelenkázó táska.

Mégis mit cipel magával egy anyuka? 

A helyes és pontos válasz az lenne, hogy mindent. Mindent, ami kellhet egy esetleges peluscseréhez, átöltözéshez, seb ellátásához, utazáshoz, orvosi ellátáshoz, vagy bármilyen ellenőrzéshez, a nap közbeni étkezésekhez, büfiztetéshez és még legalább ezer dologhoz. Szerencsére kreatív nők számos tutorial videóban mutatták már meg a világnak, hogyan lehet ezt a sok mindent bepakolni valamibe, ami kisebb, mint egy utasszállító repülőgép, és még nőies is. Már csak a PRAKTIKUS & SZÉP táskát kell megtalálnod. 

Tudjuk, hogy anyaként az idő is mindig kevés (és mindig rohan), ezért átnéztük kínálatunkat, mérlegeltük a szempontokat és kiválasztottuk a 3 legszebb anya-táskánkat, amibe minden belefér – így neked már nem kell keresni, csak pakolni!

1. Diva’s Bag BETTA

Kissé kockaforma, de a sarkai szépen lekerekítettek, cipzárral zárható minden nyílása. Elöl van egy kisebb zseb a fontos dolgoknak, továbbá a belső zsebben is rejlik egy cipzározható rejtek az iratok számára. Belül található egy mobiltelefon tartó zseb, illetve a táska hátulján is elrejtettek a készítők egy SOS-zsebet, amit természetesen cipzárral zárhatsz be, így amikor a hátadon van a táska, senki más nem férhet hozzá a tudtod nélkül. 

Valódi, strapabíró marhabőrből készült, így bírni fogja, ha telepakolod tiszta pelussal, cumival, játékkal, kenőccsel, sebtapasszal és innivalóval. A belső bélése poliészter, a táska 30 cm x 35 cm x 11 cm, mindemellett önmagában csupán 0,8 kg! Kényelmes pántjainak köszönhetően meg sem érzed szinte, hogy a hátadon van. Különböző színekben elérhető a bézstől az okkersárgán át a kékig, így bármilyen outfifhez passzol – mert attól, hogy anya vagy, még öltözhetsz csinosan;) 

2. Diva’s Bag ZOFIA

Magas és keskeny téglalap alakja elsőre kicsinek és kecsesnek tűnik, de a látszat ellenére számos dolog belefér, bár elsőre nem is hinnéd. Cipzárazható a nagy fakk, és az elülső, kisebb zsebe is, ennek a táskának azonban az oldalán kapott helyet a mobiltelefon tartó zseb. A belső, poliészter bélés 3 részre osztja a táskát, ebből a középső szintén cipzárral zárható. Található még benne egy cipzáras kisebb zseb, illetve egy cipzár nélküli poliészter zseb is. 

Ez a táska nem annyira „játszizós”,  jobban passzol egy fontos, ügyintézős naphoz, illetve az ehhez illő öltözékhez. A táska kis oldalzsebébe, belerejtheted a gyermeked kedvenc játékát vagy cumiját, hogy gyorsan oda tudd neki adni, ha valahol unatkozik. 

A Zofia 27cmm x 34 cm x 17 cm, és önmagában mindössze 0,9 kg, így annyit pakolhatsz bele, amennyit nem szégyellsz – vállpántjainak köszönhetően pedig a két karod is szabad marad!

3. Diva’s Bag STEFANIA

A Stefania kifejezetten a szabadidős (tudjuk, anyukaként csodálkozol, de ez a fogalom még létezik) tevékenységekhez illik, mint például a játszótéri móka, a sétálások, vagy egy baráti találkozó. Laza, hétköznapi viselethez tökéletesen passzol, kissé tornazsák hatású dizájnján visszaköszönnek a modern trendek. Széles pántját csak vesd át a válladon, és már indulhattok is! Az elülső rejtekzsebben elhelyezhetsz olyan dolgokat, amikre sokszor azonnal szükség van, például a nedves törlőkendő és a papírzsebkendő. Tágas belső terébe annyi cumisüveget, pelenkát, váltóruhát és energiaszeletet pakolhatsz, amennyivel két napot is kibírtok, viszont a hátsó, cipzáros zsebbe is fér még egy-két dolog, ha szükséges lenne. A többi anyuka garantáltan le lesz nyűgözve egy ilyen laza outfittől, és a gyermeked is boldog lesz, hogy tudja hová tenni az összegyűjtött kavicsokat, csigaházakat és gesztenyéket.

Természetesen Zapindo táskákból sosem elég, hiszen minden ruhához és alkalomhoz más bőrtáska illik. Ha ezek között nem találtad meg az igazit, nézz körül a weboldalunkon, és válogass kedvedre!