TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Blog

Mit vigyél magaddal a strandra? 5 csajos könyv, ami kistáskában is elfér

2018.06.21 08:39

Eljött a nyár, a fülledt meleg, a strandidő. De vajon mivel foglald el magad, míg a vízparton fekve várod, hogy aranybarnára süssön a nap? Összegyűjtöttünk neked 5 csajos könyvet, ami kistáskában is elfér, hogy bárhová magaddal vihesd.

Egy jó könyv bárhol kisegít – ha épp vársz valakire, ha lekésted a vonatod, ha utazol, vagy ha épp a strandon napozol, segít, hogy gyorsabbnak érezd az idő múlását. Elrepít egy kis időre egy másik világba, ahol már nem csak önmagad vagy, de egy kicsit a főszereplő is. Ilyen magával ragadó, mégis könnyed csajos könyveket hoztunk most neked, hogy magaddal vihesd őket a strandra, akár egy kistáskában is.

Clara Bensen: Poggyász nélkül

Furcsa javaslat egy táska-webshoptól: ebben a könyvben egy darab táska nincs;) Van viszont benne kaland, izgalom és kihívás bőven.

Vágytál már valaha arra, hogy egyszer minden tervezés és gondolkodás nélkül elindulj világgá? Csak úgy, el a mindennapokból, ki a komfortzónádból, el a megszokásoktól? Megtennéd ezt egy szinte idegennel is? Clara Bensen megtette: elege lett a mélypontjaiból, és felregisztrált egy online társkeresőre, hogy kicsit visszarázódjon az életbe. Ezzel kezdődött az igazi kaland számára. Az online megismert egyetemi professzor, Jeff ugyanis nem egy hétköznapi pasas. Ketten együtt rövid ismeretség után úgy döntenek, nekivágnak egy 8 országot érintő, 3 héten át tartó utazásnak. Hogy mi ebben a pláne, azon kívül, hogy alig ismerik egymást? Nos, nem foglalnak sem szállást, sem utat, nincsen a világon semmi tervük, és a legizgibb: poggyászuk sem. Ha érdekel, milyen kalandokban lesz részük az élettel, egymással és önmagukkal, mindenképp vidd magaddal a könyvet strandra (is)!

Kovács Eszter: Let’s kifli

Már a címe is mulatságos, a cím története azonban inkább romantikus: a könyvből úgyis kiderül majd. „Anglia a 70 000 magyar országa” – szokták mondani, és ez a könyv sem próbálja meg ezt cáfolni. Éppen ellenkezőleg, Eszter is egy közülük, az ő szemén át ismerheted meg a külhoni élet viseltes dolgait: az álmatlan, honvágytól forgolódós éjszakákat, a titkos szerelmeket és különös barátságokat, egy angol fiút, aki a kiszemeltje kedvéért igyekszik megtanulni magyarul. A könyv egy könnyed kisregény az angliai életről, ahol egy ideig egyedül vagy magyar, majd szép lassan elkezded felfedezni, hogy mégsem vagy annyira egyedül…

Coleen Hower: Reményvesztett

Te mit tennél tiniként, ha a legjobb barátoddal történne valami tragikus? Főleg, ha átkozottul bele vagy zúgva… Nos, Dean nem tett semmit a világon Sky-ért egykor, s most, fiatal felnőttként a sorstól kapott egy újabb esélyt. Ismét találkozhat a két legjobb barát: egyikük a bűntudattól vezérelve próbál mindent helyrehozni, mindent megadni a másiknak, míg másik a maga sebeivel küzd. Többek közt a Dean által okozottakkal. Hogy kiderítsd, vajon sikerül-e együtt megküzdeniük a régi sérelmekkel, semmiképp ne hagyd otthon ezt a könyvet, amikor napozni indulsz!

Kerstin Gier: Férfiak és egyéb katasztrófák

Ha könnyezve nevetős, fel-felvihogós regényre vágysz, ezt dobd be a táskádba! Ez a könyv 4 nőről szól, akik közül talán te is lehetnél egy. Mindegyiküknek van valami bibi a kapcsolatában (megcsalások, elkanapésodás, hogy csak néhányat említsünk), és némelyiküknek önmagával is – azonban az élet humoros oldalát nézve, saját kudarcain nevetve mindegyikük megtalálja a maga útját az önmegvalósítás felé. Akárcsak Te. Hiszen a nők bármire képesek, főleg, ha négyen vannak! 

Daniel Glattauer: Gyógyír északi szélre

Egyetlen betű is megváltoztathatja az életedet. Főleg, ha azt az egy betűt tévesen hozzácsapod néhány másikhoz, ahogyan Emmi Rother tette. Szegény lány csupán le szerette volna mondani az előfizetését a Like magazinra, azonban egyetlen téves betű miatt egy Leo Leike nevű férfit sikerül hosszú heteken át zaklatni újra és újra. Végül Leo megelégeli, és felvilágosítja a lányt, hogy folyamatosan rossz e-mail címnek panaszkodik a továbbra is érkező magazinokról, aztán persze hamar beszélgetésbe is elegyednek. Eleinte tartják egymás közt azt a bizonyos 10 lépés távolságot, ami fokozatosan csökken ötre, majd kettőre… Az utolsó próbatétel kettejük számára végül az utolsó lépés is marad egymás felé: vajon egy internetes levelezés elég erős érzelmeket generálhat egy személyes találkozáshoz is? A regényből kiderül!

A nyár a szabadságok ideje. Ha van olyan regényed, amit az év közbeni hajtás során nem volt időd elolvasni, vágj bele most, amíg a tengerparton vagy tóparton pihensz! A naptejről azért ne feledkezz meg – mind tudjuk, mennyire lebilincselő tud lenni egy-egy történet, nem jó, ha közben odakozmálsz…