TOP termékek

Facebook

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány

SSL Certificate

Örök Garancia

Örök Garancia

A színfalak mögött: hogyan készülnek a Zapindo táskák?

Hogyan csomagolj, ha repülővel mész nyaralni?

5 ok, miért van szükséged új bőrtáskára MOST

Táskát szeretnél ajándékozni?

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
ÚJ

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
A frakcionált kókuszolaj a szűz kókuszolaj „frakciója”. Előállítása során a szűz kókuszolajból a hosszú szénláncú zsírsavakat gőz desztillációval eltávolítják. A folyamat befejezése után a kókuszolajban már csak a közepes láncú zsírsavak maradnak, ezért közepes láncú triglicerideknek (MCT olajnak) is nevezik. A frakcionált kókuszolaj azonban megtartja a szűz kókuszolaj hihetetlen hidratáló képességét, de a szűz kókuszolajjal ellentétben gyakorlatilag színtelen, szagtalan és hőmérséklettől függetlenül folyékony marad, nem szilárdul meg.
A frakcionált kókuszolaj nagyon gyorsan felszívódik a bőrbe, így ideális bármilyen illóolajjal vagy keverékkel való használatra. Ez a csodálatos hordozóolaj segíthet a bőr hidratálásában, a smink eltávolításában és a haj fényének és textúrájának megtartásában. Könnyen behatol a bőrbe, így tökéletes a roll-on keverékek, krémek és testápolók számára, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. A frakcionált kókuszolaj önmagában vagy a kedvenc illóolajaival együtt könnyen használható!

A frakcionált kókuszolaj hatásai: ITT
Kozmetikai alapanyag

Szállítási idő: 1-5 munkanap


Kiszállítás díja: 1.200 Ft


Fizetési módok: utánvét, előre utalás, PayPal


OnlinePénztárca elfogadás


Több mint 12.000 termék


 

Bővebben
5 443 Ft

Részletek

Fractionated Coconut Oil - Frakcionált kókuszolaj
A frakcionált kókuszolaj a szűz kókuszolaj „frakciója”. Előállítása során a szűz kókuszolajból a hosszú szénláncú zsírsavakat gőz desztillációval eltávolítják. A folyamat befejezése után a kókuszolajban már csak a közepes láncú zsírsavak maradnak, ezért közepes láncú triglicerideknek (MCT olajnak) is nevezik. A frakcionált kókuszolaj azonban megtartja a szűz kókuszolaj hihetetlen hidratáló képességét, de a szűz kókuszolajjal ellentétben gyakorlatilag színtelen, szagtalan és hőmérséklettől függetlenül folyékony marad, nem szilárdul meg.
A frakcionált kókuszolaj nagyon gyorsan felszívódik a bőrbe, így ideális bármilyen illóolajjal vagy keverékkel való használatra. Ez a csodálatos hordozóolaj segíthet a bőr hidratálásában, a smink eltávolításában és a haj fényének és textúrájának megtartásában. Könnyen behatol a bőrbe, így tökéletes a roll-on keverékek, krémek és testápolók számára, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. A frakcionált kókuszolaj önmagában vagy a kedvenc illóolajaival együtt könnyen használható!

A frakcionált kókuszolaj hatásai: ITT
Kozmetikai alapanyag

Adatok

Cikkszám
468101214330

Kiegészítő termékek